Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astro Team YoungDream
444 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 18.3
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mezzari geeft een lange en hoge pass. Portilheiro speelt de bal door. Sung-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui schiet op doel. Milho probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozicz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Abbey de bal. Abbey haalt uit met een fantastische trap. Vidonha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 1:0

3e minuut.
Fenomeno onderschept slim de pass. Portilheiro is nu in balbezit. Portilheiro passt de bal met de wreef. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 2:0

8e minuut.
Vidonha met een harde bal richting middenveld. Qusay kopt de bal weg. Cotovia heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Vidonha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Panousopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tremoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 3:0

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vidonha niet meer kan verder spelen. Canhadas komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Louredo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Portilheiro de bal. Qusay met een sublieme pass. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel. Canhadas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cotovia geeft de bal voor. Inworp. Abbey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canhadas met een harde bal richting middenveld. Qusay kopt de bal weg. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 4:0

23e minuut.
Portilheiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tremoço de bal. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Cotovia is nu in balbezit. Panousopoulos speelt de bal door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kozicz is nu in balbezit. Qusay rent richting de bal. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Abbey is nu in balbezit. Abbey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 30%, YoungDream 70%.
Astro Team - YoungDream 4:0

47e minuut.
Panousopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz passt de bal zonder na te denken. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 5:0

49e minuut.
Qusay kopt de bal weg. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Milho probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Portilheiro met een sublieme pass. Kozicz met een sublieme pass. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel. Canhadas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 6:0

59e minuut.
Klungelig pakt Quicas de bal. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno passt de bal in één keer door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Milho probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozicz zal de hoekschop nemen. Panousopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cotovia onderschept slim de pass. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno passt de bal zonder na te denken. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui passt de bal zonder na te denken. Fenomeno is nu in balbezit. Daar is Fenomeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Abbey de bal. Abbey passt de bal in één keer door. Panousopoulos met een sublieme pass. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 7:0

73e minuut.
Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay passt de bal met de wreef. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz draait met de bal, schiet en ... Canhadas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 8:0

76e minuut.
Klungelig pakt Abbey de bal. Kozicz is nu in balbezit. Abbey is nu in balbezit. Abbey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kozicz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Canhadas met een harde bal richting middenveld. Qusay kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozicz de bal. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - YoungDream 9:0

79e minuut.
Rohrer geeft een lange en hoge pass. Abbey controleert de bal met de borst. Abbey met een sublieme pass. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mezzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzari passt de bal zonder na te denken. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Canhadas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Portilheiro geeft de bal voor. Inworp. Abbey met de inworp. Kozicz heeft problemen om de bal te vangen. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Abbey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kozicz de bal. Fuzeteiro is nu in balbezit. Kozicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 14%, YoungDream 86%.
Astro Team - YoungDream 9:0