Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YoungDream Astro Team
Normal Tactiek 444
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Gorilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cotovia met een snelle inworp. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:1

13e minuut.
Sung-Gui is nu in balbezit. Abbey is nu in balbezit. Portilheiro is nu in balbezit. Matinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay passt de bal met de wreef. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Vidonha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:2

25e minuut.
Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos geeft de bal voor. Cotovia heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:3

34e minuut.
Daar is Milho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui is nu in balbezit. Milho onderschept slim de pass. Abbey rent richting de bal. Abbey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Qusay is nu in balbezit. Qusay met een sublieme pass. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 79%, Astro Team 21%.
YoungDream - Astro Team 0:4

58e minuut.
Tremoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Matinha verovert de bal door een tackle van achteren. Matinha probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:5

59e minuut.
Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno geeft de bal voor. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Vidonha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:6

62e minuut.
Sung-Gui passt de bal in één keer door. Matinha rent richting de bal. Matinha probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos schiet op doel. Paal! Vidonha bokst de bal weg. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:7

62e minuut.
Moutoso met een sublieme pass. Quicas heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:8

69e minuut.
Matinha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bronner komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Panousopoulos met een sublieme pass. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui schiet op doel. Milho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Moutoso rent richting de bal. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno passt de bal in één keer door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Vidonha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Abbey is nu in balbezit. Abbey passt de bal met de wreef. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Vidonha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - Astro Team 0:9

83e minuut.
Louredo geeft een lange en hoge pass. Qusay is nu in balbezit. Panousopoulos speelt de bal door. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bronner rent richting de bal. Bronner passt de bal zonder na te denken. Gorilla probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 83%, Astro Team 17%.
YoungDream - Astro Team 0:9