Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Bolalonga Locomotiva 2021
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Berrucha is nu in balbezit. Berrucha passt de bal zonder na te denken. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prôa rent richting de bal. Prôa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vivas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cerveira de bal. Tremoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerveira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Faico met de inworp. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado onderschept slim de pass. Calado probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Berrucha is nu in balbezit. Mijnders rent richting de bal. Mijnders passt de bal zonder na te denken. Narciso is nu in balbezit. Narciso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Calado passt de bal met de wreef. Matafome rent richting de bal. Matafome geeft een hoge lob. Narciso is nu in balbezit. Narciso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Calado passt de bal zonder na te denken. Prôa rent richting de bal. Prôa probeert naar een medespeler te passen. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 0:1

34e minuut.
Latino rent richting de bal. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado probeert naar een medespeler te passen. Cerveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerveira haalt uit met een fantastische trap. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 45%, Locomotiva 2021 55%.
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 0:1

47e minuut.
Lala is nu in balbezit. Lala geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Faico de bal onder controle te krijgen. Narciso rent richting de bal. Narciso schiet op doel. Ceia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Altamirano geeft de bal voor. Inworp. Calado met een snelle inworp. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders is nu in balbezit. Narciso is nu in balbezit. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Latino onderschept slim de pass. Latino passt de bal in één keer door. Narciso is nu in balbezit. Narciso draait met de bal, schiet en ... Ceia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 1:1

60e minuut.
Altamirano geeft een hoge lob. Vivas heeft problemen om de bal te vangen. Faico met een sublieme pass. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso draait met de bal, schiet en ... Ceia bokst de bal weg. Narciso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 2:1

66e minuut.
Narciso rent richting de bal. Calado is nu in balbezit. Narciso verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 3:1

68e minuut.
Mijnders passt de bal zonder na te denken. Faico bereikt de bal nog maar net als eerste. Faico geeft een lange en hoge pass. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala draait met de bal, schiet en ... Ceia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lala speelt de bal door. Narciso is nu in balbezit. Narciso haalt uit met een fantastische trap. Ceia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 4:1

77e minuut.
Matafome speelt de bal door. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders rent richting de bal. Mijnders schiet op doel. Narciso is nu in balbezit. Paal! Daar is Narciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 5:1

83e minuut.
Calado passt de bal in één keer door. Courinha heeft problemen om de bal te vangen. Courinha met een sublieme pass. Cerveira rent richting de bal. Cerveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 5:2

85e minuut.
Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado passt de bal zonder na te denken. Matafome heeft problemen om de bal te vangen. Prôa rent richting de bal. Prôa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 5:3

87e minuut.
Altamirano met de inworp. Latino is nu in balbezit. Latino probeert naar een medespeler te passen. Narciso is nu in balbezit. Narciso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 45%, Locomotiva 2021 55%.
CD Bolalonga - Locomotiva 2021 5:3