Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strangers Lx 4ever
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Naia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriscado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naia kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bandeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Lx 4ever 1:0

16e minuut.
Abraldes rent richting de bal. Rascão is nu in balbezit. Arruda begaat een overtreding. Arruda krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Arriscado bereikt de bal nog maar net als eerste. Naia bereikt de bal nog maar net als eerste. Naia passt de bal met de wreef. Primavera is nu in balbezit. Primavera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Marmota probeert naar een medespeler te passen. Nazário rent richting de bal. Arriscado bereikt de bal nog maar net als eerste. Primavera onderschept slim de pass. Primavera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grande Sarda met een snelle inworp. Arruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Estacio de bal onder controle te krijgen. Talone bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Naia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guincho komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Arruda geeft een lange en hoge pass. Grande Sarda rent richting de bal. Grande Sarda passt de bal zonder na te denken. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 60%, Lx 4ever 40%.
Strangers - Lx 4ever 1:0

47e minuut.
Imaginario trapt de bal weg. Baptista Silva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guincho. Guincho krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grande Sarda zal de hoekschop nemen. Abraldes probeert de bal met de borst te controleren. Arriscado rent richting de bal. Arriscado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arriscado kopt de bal weg. Klungelig pakt Alfaro de bal. Alfaro speelt de bal door. Primavera is nu in balbezit. Primavera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grande Sarda met de inworp. Muralha rent richting de bal. Arruda onderschept slim de pass. Arruda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Marmota geeft de bal voor. Inworp. Cunha Rego met een snelle inworp. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 52%, Lx 4ever 48%.
Strangers - Lx 4ever 1:0