Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strangers Astro Team
Normal Tactiek 444
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Imaginario trapt de bal weg. Qusay kopt de bal weg. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fenomeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Imaginario bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:1

7e minuut.
Gorilla rent richting de bal. Gorilla geeft een hoge lob. Kozicz kopt de bal weg. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:2

10e minuut.
Kozicz passt de bal met de wreef. Daar is Panousopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz speelt de bal door. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Imaginario trapt de bal weg. Qusay kopt de bal weg. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:3

14e minuut.
Panousopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Taurino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:4

21e minuut.
Kozicz passt de bal met de wreef. Qusay is nu in balbezit. Qusay speelt de bal door. Kozicz rent richting de bal. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Talone met een harde bal richting middenveld. Qusay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fenomeno de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Sung-Gui onderschept slim de pass. Sung-Gui speelt de bal door. Klungelig pakt Panousopoulos de bal. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alfaro kopt de bal weg. Panousopoulos speelt de bal door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Imaginario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:5

39e minuut.
Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay geeft een lange en hoge pass. Abbey kopt de bal weg. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Muralha is nu in balbezit. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Panousopoulos onderschept slim de pass. Panousopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel. Taurino probeert de bal aan de voet te houden. Imaginario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Abbey rent richting de bal. Abbey passt de bal met de wreef. Muralha rent richting de bal. Kozicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kozicz passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panousopoulos. Panousopoulos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 86%, Astro Team 14%.
Strangers - Astro Team 0:5

55e minuut.
Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos passt de bal met de wreef. Muralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz rent richting de bal. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:6

56e minuut.
Panousopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Princisvalli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gorilla is nu in balbezit. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Primavera rent richting de bal. Primavera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Qusay is nu in balbezit. Qusay passt de bal zonder na te denken. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:7

66e minuut.
Fenomeno probeert naar een medespeler te passen. Princisvalli controleert de bal met de borst. Kozicz met een sublieme pass. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:8

68e minuut.
Princisvalli passt de bal in één keer door. Abbey speelt de bal door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Imaginario werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:9

70e minuut.
Klungelig pakt Fenomeno de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muralha. Fenomeno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qusay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui passt de bal in één keer door. Princisvalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalli draait met de bal, schiet en ... Imaginario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:10

74e minuut.
Kozicz is nu in balbezit. Kozicz speelt de bal door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Astro Team 0:11

75e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fenomeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kozicz met een snelle inworp. Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay probeert naar een medespeler te passen. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Abbey probeert de bal aan de voet te houden. Qusay is nu in balbezit. Fenomeno is nu in balbezit. Muralha is nu in balbezit. Muralha probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 75%, Astro Team 25%.
Strangers - Astro Team 0:11