Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Bolalonga Benfica 1904
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Curvelo heeft problemen om de bal te vangen. Matafome bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafome passt de bal zonder na te denken. Narciso rent richting de bal. Narciso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Electrico onderschept slim de pass. Electrico geeft een lange en hoge pass. Borreicho rent richting de bal. Narciso onderschept slim de pass. Narciso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Electrico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quedas de bal. Narciso rent richting de bal. Narciso draait met de bal, schiet en ... Borreicho probeert de bal aan de voet te houden. Marceiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Benfica 1904 1:0

36e minuut.
Pézinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Electrico rent richting de bal. Electrico met een sublieme pass. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tabuada rent richting de bal. Tabuada geeft een lange en hoge pass. Narciso is nu in balbezit. Narciso schiet op doel. Marceiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Benfica 1904 2:0

42e minuut.
Perpétua met een snelle inworp. Semico is nu in balbezit. Tição is nu in balbezit. Semico verovert de bal door een tackle van achteren. Semico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 50%, Benfica 1904 50%.
CD Bolalonga - Benfica 1904 2:0

48e minuut.
Curvelo rent richting de bal. Pézinhos verovert de bal door een tackle van achteren. Pézinhos geeft een lange en hoge pass. Perpétua rent richting de bal. Perpétua haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Boieiro geeft een hoge lob. Inworp. Faico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tição is nu in balbezit. Tição draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Colago is nu in balbezit. Boieiro begaat een overtreding. Colago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Narciso controleert de bal met de borst. Narciso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Faico passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borreicho de bal. Narciso is nu in balbezit. Narciso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Benfica 1904 3:0

75e minuut.
Peixeiro rent richting de bal. Tição bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boieiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafome verovert de bal door een tackle van achteren. Matafome passt de bal zonder na te denken. Electrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Electrico geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Benfica 1904 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 45%, Benfica 1904 55%.
CD Bolalonga - Benfica 1904 4:0