Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica 1904 CD Bolalonga
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 27.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Perpétua controleert de bal met de borst. Latino rent richting de bal. Latino passt de bal in één keer door. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso haalt uit met een fantastische trap. Marceiro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Matafome onderschept slim de pass. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders met een sublieme pass. Narciso is nu in balbezit. Narciso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Corado is nu in balbezit. Corado met een sublieme pass. Narciso is nu in balbezit. Narciso draait met de bal, schiet en ... Marceiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - CD Bolalonga 0:1

16e minuut.
Lala rent richting de bal. Tabuada begaat een overtreding. Lala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijnders zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Narciso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mijnders verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnders speelt de bal door. Narciso heeft problemen om de bal te vangen. Narciso schiet op doel. Marceiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - CD Bolalonga 0:2

22e minuut.
Faico bereikt de bal nog maar net als eerste. Faico geeft de bal voor. Daar is Boieiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narciso is nu in balbezit. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tavares rent richting de bal. Faico onderschept slim de pass. Faico speelt de bal door. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Latino is nu in balbezit. Latino geeft een hoge lob. Narciso heeft problemen om de bal te vangen. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - CD Bolalonga 0:3

37e minuut.
Matafome rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boieiro. Matafome raakt geblesseerd tijdens het duel. Mijnders met een snel genomen vrije trap. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso schiet op doel. Marceiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - CD Bolalonga 0:4

41e minuut.
Perpétua met een sublieme pass. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matafome. Matafome krijgt een gele kaart. Semico raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 64%, CD Bolalonga 36%.
Benfica 1904 - CD Bolalonga 0:4

47e minuut.
Quedas geeft een lange en hoge pass. Matafome probeert de bal aan de voet te houden. Boieiro is nu in balbezit. Matafome verovert de bal door een tackle van achteren. Matafome geeft een lange en hoge pass. Paal!

48e minuut.
Semico kopt de bal weg. Azinheira probeert de bal aan de voet te houden. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. Buła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - CD Bolalonga 1:4

51e minuut.
Latino speelt de bal door. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders passt de bal met de wreef. Narciso rent richting de bal. Narciso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - CD Bolalonga 1:5

53e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een hoge lob. Peixeiro is nu in balbezit. Semico is nu in balbezit. Semico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Curvelo probeert de bal met de borst te controleren. Pézinhos is nu in balbezit. Curvelo begaat een overtreding. Curvelo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Semico kopt de bal weg. Boieiro is nu in balbezit. Boieiro speelt de bal door. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Matafome geeft een lange en hoge pass. Lala rent richting de bal. Lala probeert naar een medespeler te passen. Narciso is nu in balbezit. Narciso haalt uit met een fantastische trap. Marceiro bokst de bal weg. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Marceiro trapt de bal weg van het doel. Latino is nu in balbezit. Latino passt de bal in één keer door. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Marceiro met een harde bal richting middenveld. Matafome kopt de bal weg. Mijnders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso haalt uit met een fantastische trap. Marceiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Faico rent richting de bal. Faico geeft een hoge lob. Tabuada heeft problemen om de bal te vangen. Narciso is nu in balbezit. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 51%, CD Bolalonga 49%.
Benfica 1904 - CD Bolalonga 1:5