Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lx 4ever YoungDream
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Arruda verovert de bal door een tackle van achteren. Tremoço legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arruda raakt geblesseerd tijdens het duel. Arruda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - YoungDream 1:0

6e minuut.
Louredo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grande Sarda met een snelle inworp. Arruda rent richting de bal. Arruda geeft een hoge lob. Canhadas bokst de bal weg.

16e minuut.
Baptista Silva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grande Sarda de bal. Fuzeteiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuzeteiro krijgt een gele kaart. Grande Sarda raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonito met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cotovia de bal. Estacio is nu in balbezit. Estacio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 46%, YoungDream 54%.
Lx 4ever - YoungDream 1:0

52e minuut.
Bonito onderschept slim de pass. Carrasquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Arriscado is nu in balbezit. Carrasquinho verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lx 4ever - YoungDream 1:1

71e minuut.
Louredo geeft een hoge lob. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito passt de bal met de wreef. Grande Sarda is nu in balbezit. Grande Sarda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Arriscado met een sublieme pass. Arruda rent richting de bal. Arruda met een sublieme pass. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio haalt uit met een fantastische trap. Canhadas bokst de bal weg.

90e minuut.
Cotovia met een snelle inworp. Boaventura rent richting de bal. Arriscado begaat een overtreding. Arriscado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 50%, YoungDream 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lx 4ever - YoungDream 1:1