Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astro Team Locomotiva 2021
444 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohrer rent richting de bal. Rohrer met een sublieme pass. Daar is Kozicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sung-Gui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozicz met een sublieme pass. Abbey is nu in balbezit. Abbey haalt uit met een fantastische trap. Tanganho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kozicz met een sublieme pass. Abbey rent richting de bal. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Princisvalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qusay is nu in balbezit. Qusay geeft de bal voor. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 1:0

21e minuut.
Mezzari passt de bal met de wreef. Princisvalli rent richting de bal. Kozicz rent richting de bal. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. Ceia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 2:0

24e minuut.
Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzari is nu in balbezit. Mezzari geeft de bal voor. Klungelig pakt Menires de bal. Princisvalli is nu in balbezit. Ceia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Princisvalli is nu in balbezit. Princisvalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 3:0

26e minuut.
Abbey met een snelle inworp. Gorilla rent richting de bal. Gorilla passt de bal zonder na te denken. Kozicz rent richting de bal. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kozicz rent richting de bal. Kozicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ceia speelt de bal door. Qusay rent richting de bal. Qusay passt de bal met de wreef. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 4:0

30e minuut.
Prôa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prôa rent richting de bal. Fenomeno onderschept slim de pass. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Bonilla met een harde bal richting middenveld. Sung-Gui kopt de bal weg. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 5:0

41e minuut.
Daar is Princisvalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qusay is nu in balbezit. Qusay passt de bal zonder na te denken. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Princisvalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz passt de bal met de wreef. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Calado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Princisvalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Princisvalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 16%, Locomotiva 2021 84%.
Astro Team - Locomotiva 2021 5:0

47e minuut.
Fenomeno passt de bal zonder na te denken. Princisvalli rent richting de bal. Vivas rent richting de bal. Princisvalli onderschept slim de pass. Princisvalli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 6:0

51e minuut.
Sung-Gui rent richting de bal. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... Ceia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 7:0

60e minuut.
Qusay kopt de bal weg. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz rent richting de bal. Kozicz schiet op doel. Tanganho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 8:0

66e minuut.
Abbey speelt de bal door. Princisvalli is nu in balbezit. Princisvalli passt de bal met de wreef. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 9:0

69e minuut.
Gorilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kozicz de bal. Kozicz passt de bal in één keer door. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ceia trapt de bal weg van het doel. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 10:0

75e minuut.
Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz schiet op doel. Tanganho kopt de bal weg. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Princisvalli heeft problemen om de bal te vangen. Princisvalli passt de bal in één keer door. Kozicz met een sublieme pass. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ceia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Fenomeno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Locomotiva 2021 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 29%, Locomotiva 2021 71%.
Astro Team - Locomotiva 2021 11:0