Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiva 2021 Astro Team
Normal Tactiek 444
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 37.9
unsatisfactory Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Berrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrucha geeft een hoge lob. Mezzari met een sublieme pass. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Prôa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz rent richting de bal. Kozicz passt de bal met de wreef. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceia probeert naar een medespeler te passen. Abbey kopt de bal weg. Daar is Fenomeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kozicz passt de bal zonder na te denken. Abbey is nu in balbezit. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tanganho trapt de bal weg van het doel. Abbey kopt de bal weg. Klungelig pakt Fenomeno de bal. Fenomeno schiet op doel. Na een snelle pass probeert Menires de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panousopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno speelt de bal door. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Menires de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mezzari is nu in balbezit. Mezzari passt de bal in één keer door. Abbey is nu in balbezit. Abbey draait met de bal, schiet en ... Ceia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:1

25e minuut.
Kozicz rent richting de bal. Kozicz passt de bal met de wreef. Sung-Gui probeert de bal met de borst te controleren. Sung-Gui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Mezzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzari passt de bal zonder na te denken. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Berrucha rent richting de bal. Kozicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sung-Gui is nu in balbezit. Abbey rent richting de bal. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Kozicz de bal. Berrucha rent richting de bal. Berrucha passt de bal in één keer door. Daar is Kozicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz schiet op doel. Ceia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Panousopoulos passt de bal in één keer door. Abbey kan de bal niet met de borst controleren. Abbey met een sublieme pass. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gorilla met een sublieme pass. Abbey heeft problemen om de bal te vangen. Abbey met een sublieme pass. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva 2021 82%, Astro Team 18%.
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:2

48e minuut.
Berrucha rent richting de bal. Kozicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceia probeert wanhopig de bal te grijpen. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:3

55e minuut.
Kozicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buzinas komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Abbey is nu in balbezit. Abbey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sung-Gui de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Ceia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:4

57e minuut.
Fenomeno is nu in balbezit. Cerveira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerveira speelt de bal door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos passt de bal met de wreef. Abbey speelt de bal door. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mezzari rent richting de bal. Mezzari met een sublieme pass. Fenomeno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Ceia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Qusay probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos speelt de bal door. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ceia trapt de bal weg. Qusay kopt de bal weg. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:5

75e minuut.
Menires geeft een hoge lob. Inworp. Fenomeno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzinas rent richting de bal. Buzinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Abbey kopt de bal weg. Calado heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:6

85e minuut.
Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos passt de bal zonder na te denken. Abbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Buzinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Qusay is nu in balbezit. Qusay met een sublieme pass. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbey onderschept slim de pass. Abbey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva 2021 84%, Astro Team 16%.
Locomotiva 2021 - Astro Team 0:6