Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YoungDream CD Bolalonga
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Portilheiro is nu in balbezit. Mijnders probeert naar een medespeler te passen. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Portilheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino verovert de bal door een tackle van achteren. Narciso is nu in balbezit. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Doeltrap. Vidonha trapt de bal weg van het doel. Matafome kopt de bal weg. Mijnders rent richting de bal. Mijnders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders probeert naar een medespeler te passen. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso schiet op doel. Vidonha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - CD Bolalonga 0:1

43e minuut.
Tremoço geeft een lange en hoge pass. Mijnders rent richting de bal. Mijnders speelt de bal door. Daar is Narciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narciso draait met de bal, schiet en ... Vidonha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vidonha probeert naar een medespeler te passen. Faico kopt de bal weg. Portilheiro heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders rent richting de bal. Mijnders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 58%, CD Bolalonga 42%.
YoungDream - CD Bolalonga 0:1

55e minuut.
Portilheiro met een sublieme pass. Colago bereikt de bal nog maar net als eerste. Quicas begaat een overtreding. Colago wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Colago kan niet meer verder spelen. Azinheira komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Milho de bal. Mijnders rent richting de bal. Mijnders passt de bal zonder na te denken. Narciso rent richting de bal. Narciso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - CD Bolalonga 0:2

82e minuut.
Matafome speelt de bal door. Mijnders rent richting de bal. Narciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - CD Bolalonga 0:3

84e minuut.
Tremoço probeert de bal met de borst te controleren. Narciso verovert de bal door een tackle van achteren. Milho rent richting de bal. Mijnders onderschept slim de pass. Mijnders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YoungDream - CD Bolalonga 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoungDream 54%, CD Bolalonga 46%.
YoungDream - CD Bolalonga 0:4