Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica 1904 Lx 4ever
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Baptista Silva met de inworp. Daar is Arriscado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriscado geeft een hoge lob. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - Lx 4ever 0:1

23e minuut.
Corado rent richting de bal. Semico rent richting de bal. Semico met een sublieme pass. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... Bandeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benfica 1904 - Lx 4ever 1:1

31e minuut.
Arriscado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriscado passt de bal zonder na te denken. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio schiet op doel. Quedas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bonito probeert naar een medespeler te passen. Tabuada rent richting de bal. Tabuada probeert naar een medespeler te passen. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Arriscado bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista Silva begaat een overtreding. Semico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 55%, Lx 4ever 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica 1904 - Lx 4ever 1:1

47e minuut.
Arriscado is nu in balbezit. Arriscado passt de bal zonder na te denken. Corado bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaca verovert de bal door een tackle van achteren. Casaca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Arriscado met een sublieme pass. Quedas probeert naar een medespeler te passen. Corado is nu in balbezit. Arruda onderschept slim de pass. Arruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica 1904 - Lx 4ever 1:2

64e minuut.
Marmota met een snelle inworp. Grande Sarda geeft de bal voor. Corado kan de bal niet met de borst controleren. Arriscado rent richting de bal. Arriscado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Boieiro kopt de bal weg. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito passt de bal in één keer door. Grande Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande Sarda geeft de bal voor. Marceiro bokst de bal weg.

86e minuut.
Corado passt de bal in één keer door. Estacio is nu in balbezit. Estacio passt de bal met de wreef. Grande Sarda rent richting de bal. Grande Sarda geeft een hoge lob. Marceiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 52%, Lx 4ever 48%.
Benfica 1904 - Lx 4ever 1:2