Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lx 4ever Benfica 1904
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bonito onderschept slim de pass. Bonito met een sublieme pass. Arriscado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grande Sarda met een snelle inworp. Arruda geeft een lange en hoge pass. Daar is Tavares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaca schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Grande Sarda is nu in balbezit. Tabuada is nu in balbezit. Tabuada passt de bal zonder na te denken. Arriscado is nu in balbezit. Arriscado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Nazário passt de bal met de wreef. Arruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Borreicho begaat een overtreding. Borreicho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 49%, Benfica 1904 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lx 4ever - Benfica 1904 0:0

60e minuut.
Rasmunga geeft een lange en hoge pass. Grande Sarda kopt de bal weg. Klungelig pakt Marmota de bal. Curvelo rent richting de bal. Curvelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 48%, Benfica 1904 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lx 4ever - Benfica 1904 0:0