Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strangers Benfica 1904
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Curvelo geeft een lange en hoge pass. Daar is Cunha Rego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. Imaginario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Benfica 1904 0:1

10e minuut.
Corado speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares begaat een overtreding. Tavares krijgt een gele kaart. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Muralha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tabuada rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Primavera is nu in balbezit. Primavera draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Semico onderschept slim de pass. Semico haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Talone de bal onder controle te krijgen. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Benfica 1904 0:2

45e minuut.
Curvelo met een snelle inworp. Ortiga rent richting de bal. Semico onderschept slim de pass. Semico schiet op doel. Perpétua geeft een lange en hoge pass. Paal! Peixeiro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Benfica 1904 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 52%, Benfica 1904 48%.
Strangers - Benfica 1904 0:3

75e minuut.
Ortiga met een sublieme pass. Muralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Boieiro met een sublieme pass. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Strangers - Benfica 1904 0:4

80e minuut.
Tabuada passt de bal met de wreef. Boieiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boieiro passt de bal zonder na te denken. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strangers 63%, Benfica 1904 37%.
Strangers - Benfica 1904 0:4