Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Bolalonga Astro Team
Normal Tactiek 444
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


10e minuut.
Abbey kopt de bal weg. Fenomeno rent richting de bal. Panousopoulos rent richting de bal. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz draait met de bal, schiet en ... Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Rohrer probeert naar een medespeler te passen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno passt de bal zonder na te denken. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Qusay is nu in balbezit. Qusay passt de bal in één keer door. Sung-Gui rent richting de bal. Abbey rent richting de bal. Abbey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay met een sublieme pass. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Buła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Astro Team 0:1

28e minuut.
Gorilla kopt de bal weg. Fenomeno rent richting de bal. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno verovert de bal door een tackle van achteren. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sung-Gui is nu in balbezit. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abbey probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui is nu in balbezit. Tremoço is nu in balbezit. Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Astro Team 0:2

36e minuut.
Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano speelt de bal door. Azinheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz onderschept slim de pass. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Astro Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 68%, Astro Team 32%.
CD Bolalonga - Astro Team 0:3

46e minuut.
Panousopoulos passt de bal met de wreef. Matafome is nu in balbezit. Fenomeno onderschept slim de pass. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Azinheira de bal. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła bokst de bal weg. Kozicz rent richting de bal. Kozicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Astro Team 0:4

50e minuut.
Panousopoulos speelt de bal door. Abbey rent richting de bal. Abbey passt de bal met de wreef. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mezzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzari geeft een lange en hoge pass. Abbey kopt de bal weg. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Qusay met een snelle inworp. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz passt de bal met de wreef. Daar is Abbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fenomeno passt de bal in één keer door. Mezzari is nu in balbezit. Mezzari geeft de bal voor. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Buła bokst de bal weg.

68e minuut.
Abbey geeft een hoge lob. Fenomeno is nu in balbezit. Kozicz heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fenomeno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozicz rent richting de bal. Kozicz geeft een lange en hoge pass. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Panousopoulos rent richting de bal. Kozicz is nu in balbezit. Matafome verovert de bal door een tackle van achteren. Panousopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Astro Team 0:5

75e minuut.
Pézinhos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abbey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozicz geeft een hoge lob. Panousopoulos springt en kopt de bal. Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno speelt de bal door. Panousopoulos is nu in balbezit. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Fenomeno rent richting de bal. Altamirano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Altamirano is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

90e minuut.
Kozicz passt de bal met de wreef. Daar is Panousopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Buła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Bolalonga - Astro Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Bolalonga 77%, Astro Team 23%.
CD Bolalonga - Astro Team 0:6