Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astro Team CD Bolalonga
444 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 27.1
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Kozicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozicz schiet op doel. Azinheira kopt de bal weg. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. Buła bokst de bal weg.

4e minuut.
Panousopoulos rent richting de bal. Pézinhos probeert naar een medespeler te passen. Panousopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Panousopoulos schiet op doel. Buła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - CD Bolalonga 1:0

15e minuut.
Kozicz met een sublieme pass. Sung-Gui rent richting de bal. Latino is nu in balbezit. Sung-Gui onderschept slim de pass. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Buła trapt de bal weg. Abbey kopt de bal weg. Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - CD Bolalonga 2:0

24e minuut.
Kozicz passt de bal zonder na te denken. Abbey rent richting de bal. Abbey passt de bal met de wreef. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Faico kopt de bal weg. Mezzari rent richting de bal. Met opzet legt Mijnders zijn tegenspeler op de grond. Mijnders krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz geeft een hoge lob. Altamirano heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno rent richting de bal. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 28%, CD Bolalonga 72%.
Astro Team - CD Bolalonga 2:0

47e minuut.
Qusay rent richting de bal. Qusay speelt de bal door. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mezzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tremoço de bal. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - CD Bolalonga 3:0

59e minuut.
Panousopoulos rent richting de bal. Kozicz rent richting de bal. Fenomeno rent richting de bal. Klungelig pakt Fenomeno de bal. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azinheira heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - CD Bolalonga 4:0

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buła niet meer kan verder spelen. Caraga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Caraga met een harde bal richting middenveld. Abbey kopt de bal weg. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - CD Bolalonga 5:0

71e minuut.
Rohrer speelt de bal door. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos passt de bal met de wreef. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz geeft een hoge lob. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - CD Bolalonga 6:0

79e minuut.
Azinheira rent richting de bal. Azinheira geeft de bal voor. Mezzari kopt de bal weg. Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Caraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos passt de bal in één keer door. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - CD Bolalonga 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 22%, CD Bolalonga 78%.
Astro Team - CD Bolalonga 7:0