Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica 1904 Locomotiva 2021
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tabuada speelt de bal door. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas rent richting de bal. Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Boieiro probeert de bal met de borst te controleren. Calado rent richting de bal. Boieiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boieiro krijgt een gele kaart. Calado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Perpétua met een snelle inworp. Corado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corado passt de bal met de wreef. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Corado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrucha rent richting de bal. Corado verovert de bal door een tackle van achteren. Prôa rent richting de bal. Prôa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 49%, Locomotiva 2021 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica 1904 - Locomotiva 2021 0:0

46e minuut.
Menires rent richting de bal. Menires passt de bal zonder na te denken. Tavares is nu in balbezit. Almada Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada Negreiros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Boieiro is nu in balbezit. Calado onderschept slim de pass. Calado met een sublieme pass. Courinha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Corado geeft de bal voor. Semico rent richting de bal. Menires begaat een overtreding. Semico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corado komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Peixeiro probeert de bal met de borst te controleren. Semico is nu in balbezit. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica 1904 48%, Locomotiva 2021 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Benfica 1904 - Locomotiva 2021 0:0