Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locomotiva 2021 Benfica 1904
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Corado onderschept slim de pass. Prôa verovert de bal door een tackle van achteren. Prôa probeert naar een medespeler te passen. Cerveira is nu in balbezit. Cerveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Berrucha heeft problemen om de bal te vangen. Berrucha passt de bal in één keer door. Tabuada rent richting de bal. Cerveira verovert de bal door een tackle van achteren. Cerveira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Prôa onderschept slim de pass. Prôa speelt de bal door. Peixeiro rent richting de bal. Semico bereikt de bal nog maar net als eerste. Semico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Prôa rent richting de bal. Corado onderschept slim de pass. Corado geeft een lange en hoge pass. Peixeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Benfica 1904 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva 2021 62%, Benfica 1904 38%.
Locomotiva 2021 - Benfica 1904 0:1

58e minuut.
Tabuada probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares met een sublieme pass. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap. Ceia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curvelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semico rent richting de bal. Semico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Benfica 1904 0:2

70e minuut.
Calado met een sublieme pass. Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina geeft een lange en hoge pass. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peixeiro is nu in balbezit. Peixeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locomotiva 2021 - Benfica 1904 0:3

76e minuut.
Daar is Peixeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semico rent richting de bal. Semico haalt uit met een fantastische trap. Daar is Peixeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locomotiva 2021 60%, Benfica 1904 40%.
Locomotiva 2021 - Benfica 1904 0:3