Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelosiro CD Bolalonga
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 27
zwak Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Salvaterra met een snelle inworp. Azinheira rent richting de bal. Met opzet legt Cabanas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cabanas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cabanas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala speelt de bal door. Klungelig pakt Narciso de bal. Mijnders is nu in balbezit. Mijnders schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 48%, CD Bolalonga 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelosiro - CD Bolalonga 0:0

51e minuut.
Daar is Penaguião, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penaguião probeert naar een medespeler te passen. das Parras speelt de bal door. Azeitado rent richting de bal. Azeitado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mijnders rent richting de bal. Mijnders passt de bal in één keer door. Narciso is nu in balbezit. Narciso draait met de bal, schiet en ... Espina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - CD Bolalonga 0:1

68e minuut.
Faico geeft een lange en hoge pass. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala speelt de bal door. Narciso rent richting de bal. Narciso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - CD Bolalonga 0:2

72e minuut.
Matafome verovert de bal door een tackle van achteren. Matafome met een sublieme pass. Narciso rent richting de bal. Narciso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - CD Bolalonga 0:3

77e minuut.
Salvaterra is nu in balbezit. Salvaterra met een sublieme pass. Tremoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeitado onderschept slim de pass. Azeitado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pézinhos geeft de bal voor. Talaia kopt de bal weg. Azeitado is nu in balbezit. Azeitado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 50%, CD Bolalonga 50%.
Pelosiro - CD Bolalonga 0:3