Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astro Team Lx 4ever
444 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Sung-Gui passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fenomeno de bal. Panousopoulos is nu in balbezit. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... Bandeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Fenomeno met een snelle inworp. Kozicz rent richting de bal. Kozicz passt de bal in één keer door. Sung-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Bandeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Fenomeno geeft de bal voor. Mezzari is nu in balbezit. Mezzari passt de bal zonder na te denken. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Panousopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui passt de bal in één keer door. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kozicz kopt de bal weg. Daar is Sung-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenomeno rent richting de bal. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel. Bandeira bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kozicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Lx 4ever 1:0

21e minuut.
Abbey probeert naar een medespeler te passen. Qusay rent richting de bal. Panousopoulos rent richting de bal. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kozicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonito is nu in balbezit. Abbey begaat een overtreding. Abbey krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kozicz rent richting de bal. Fenomeno rent richting de bal. Kozicz met een sublieme pass. Sung-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui schiet op doel. Bandeira bokst de bal weg.

37e minuut.
Arruda kopt de bal weg. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos passt de bal zonder na te denken. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Kozicz de bal. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos passt de bal met de wreef. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Bandeira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mezzari is nu in balbezit. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos passt de bal met de wreef. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bandeira trapt de bal weg. Qusay kopt de bal weg. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz haalt uit met een fantastische trap. Bandeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 24%, Lx 4ever 76%.
Astro Team - Lx 4ever 1:0

48e minuut.
Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui passt de bal zonder na te denken. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos schiet op doel. Bandeira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Lx 4ever 2:0

54e minuut.
Rohrer met een sublieme pass. Klungelig pakt Abbey de bal. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Lx 4ever 3:0

57e minuut.
Bandeira met een harde bal richting middenveld. Qusay kopt de bal weg. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astro Team - Lx 4ever 4:0

59e minuut.
Gorilla speelt de bal door. Daar is Qusay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qusay passt de bal met de wreef. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Panousopoulos met de inworp. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz passt de bal met de wreef. Abbey heeft problemen om de bal te vangen. Abbey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bonito probeert naar een medespeler te passen. Grande Sarda rent richting de bal. Grande Sarda speelt de bal door. Arruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sung-Gui met een sublieme pass. Abbey rent richting de bal. Abbey met een sublieme pass. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Baptista Silva probeert naar een medespeler te passen. Arriscado geeft een lange en hoge pass. Guerrero kopt de bal weg. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... Bandeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Doeltrap. Bandeira met een harde bal richting middenveld. Abbey kopt de bal weg. Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astro Team 24%, Lx 4ever 76%.
Astro Team - Lx 4ever 4:0