Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lx 4ever Astro Team
Normal Tactiek 444
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 43.6
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Doeltrap. Nazário trapt de bal weg. Qusay kopt de bal weg. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... Bandeira bokst de bal weg.

4e minuut.
Kozicz schiet op doel. Bandeira met een sublieme pass. Kozicz kopt de bal weg. Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Grande Sarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qusay onderschept slim de pass. Met opzet legt Bonito zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bonito moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bonito schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Guerrero met de inworp. Kozicz is nu in balbezit. Kozicz passt de bal in één keer door. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kozicz passt de bal zonder na te denken. Panousopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap. Bandeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Astro Team 0:1

21e minuut.
Kozicz passt de bal met de wreef. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Rasmunga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandeira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Astro Team 0:2

24e minuut.
Arriscado onderschept slim de pass. Fenomeno verovert de bal door een tackle van achteren. Fenomeno probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui controleert de bal met de borst. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kozicz met een sublieme pass. Buzinas is nu in balbezit. Buzinas met een sublieme pass. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Buzinas rent richting de bal. Buzinas passt de bal in één keer door. Panousopoulos rent richting de bal. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Bandeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Qusay rent richting de bal. Qusay geeft een hoge lob. Baptista Silva is nu in balbezit. Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bandeira trapt de bal weg. Buzinas kopt de bal weg. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bandeira trapt de bal weg van het doel. Daar is Arruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panousopoulos speelt de bal door. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bandeira met een harde bal richting middenveld. Inworp. Gorilla met de inworp. Klungelig pakt Fenomeno de bal. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Astro Team 0:3

36e minuut.
Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz speelt de bal door. Marmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bandeira met een sublieme pass. Buzinas kopt de bal weg. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Sung-Gui is nu in balbezit. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gorilla met een sublieme pass. Nazário rent richting de bal. Sung-Gui onderschept slim de pass. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Bandeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Astro Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 83%, Astro Team 17%.
Lx 4ever - Astro Team 0:4

49e minuut.
Panousopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno rent richting de bal. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Nazário probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nazário heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Gui is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Arruda passt de bal met de wreef. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Kozicz kopt de bal weg. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Astro Team 0:5

57e minuut.
Kozicz onderschept slim de pass. Kozicz probeert naar een medespeler te passen. Rasmunga met een sublieme pass. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel. Bandeira bokst de bal weg.

59e minuut.
Kozicz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Panousopoulos controleert de bal met de borst. Panousopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mezzari met een sublieme pass. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui is nu in balbezit. Kozicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicz schiet op doel. Bandeira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Grande Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Qusay onderschept slim de pass. Qusay passt de bal zonder na te denken. Sung-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rasmunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmunga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baptista Silva de bal onder controle te krijgen. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui draait met de bal, schiet en ... Bandeira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panousopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Astro Team 0:6

80e minuut.
Mezzari passt de bal met de wreef. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos met een sublieme pass. Sung-Gui rent richting de bal. Sung-Gui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Arruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Panousopoulos is nu in balbezit. Klungelig pakt Kozicz de bal. Kozicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lx 4ever - Astro Team 0:7

87e minuut.
Grande Sarda rent richting de bal. Arruda rent richting de bal. Gorilla rent richting de bal. Arruda verovert de bal door een tackle van achteren. Arruda draait met de bal, schiet en ... Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lx 4ever 63%, Astro Team 37%.
Lx 4ever - Astro Team 0:7