Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK Linha Caxias
QTA Tactiek DE-molido
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.7 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen very good


16e minuut.
Brochocki onderschept slim de pass. Braga is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isensee geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Braga krijgt zijn hoofd ertegen. Stawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asín heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Linha Caxias 1:0

21e minuut.
Braga is nu in balbezit. Bugaj rent richting de bal. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Braga haalt uit met een fantastische trap. Stawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Linha Caxias 2:0

25e minuut.
Cubała geeft een hoge lob. Daar is Chenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frei onderschept slim de pass. Frei draait met de bal, schiet en ... Galev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Linha Caxias 2:1

36e minuut.
Freistoss rent richting de bal. Brochocki rent richting de bal. Freistoss onderschept slim de pass. Freistoss geeft een lange en hoge pass. Isensee kopt de bal weg. Stawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Isensee rent richting de bal. Isensee met een sublieme pass. Braga heeft problemen om de bal te vangen. Braga draait met de bal, schiet en ... Stawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Isensee passt de bal met de wreef. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga speelt de bal door. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 52%, Linha Caxias 48%.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Linha Caxias 2:1

46e minuut.
Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss passt de bal in één keer door. Isensee is nu in balbezit. Isensee haalt uit met een fantastische trap. Stawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freistoss is nu in balbezit. Freistoss probeert naar een medespeler te passen. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Linha Caxias 3:1

67e minuut.
Villa probeert de bal met de borst te controleren. Villa probeert naar een medespeler te passen. Isensee rent richting de bal. Isensee geeft de bal voor. Braga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Linha Caxias 4:1

77e minuut.
Klungelig pakt Kandıralı de bal. Villa rent richting de bal. Villa geeft een lange en hoge pass. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga haalt uit met een fantastische trap. Stawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Brochocki speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isensee met de inworp. Braga is nu in balbezit. Braga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK 57%, Linha Caxias 43%.
ESTRELA_DE_ARARAQUARA_SK - Linha Caxias 4:1