Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 21:57
  • Competitiewedstrijd: Série C.02
  • Stadion: Robson Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22698
Robson Super Mengão
UMBABARAUMA Tactiek B
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
42 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 35.3
excellent Schieten very good
outstanding Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Alladin onderschept slim de pass. Alladin speelt de bal door. Ambrogetti rent richting de bal. Alladin is nu in balbezit. Alladin schiet op doel. Berbecel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mstišovský passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi passt de bal zonder na te denken. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ferreira met een harde bal richting middenveld. Jamelli kopt de bal weg. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk schiet op doel. Grilo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pušin kopt de bal weg. Štefanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanko geeft een hoge lob. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ciocan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferreira maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ambrogetti kopt de bal weg. Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Modesto rent richting de bal. Mstišovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mstišovský speelt de bal door. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mstišovský onderschept slim de pass. Mstišovský probeert naar een medespeler te passen. Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mstišovský is nu in balbezit. Mstišovský passt de bal met de wreef. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Ambrogetti de bal. Mstišovský is nu in balbezit. Mstišovský passt de bal in één keer door. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 1:0

23e minuut.
Mstišovský passt de bal met de wreef. Štefanko rent richting de bal. Štefanko probeert naar een medespeler te passen. Ciocan rent richting de bal. Ciocan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Modesto de bal. Modesto geeft de bal voor. Mstišovský met een sublieme pass. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

25e minuut.
Alladin rent richting de bal. Mięcho begaat een overtreding. Alladin raakt geblesseerd tijdens het duel. Mięcho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambrogetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alladin maakt een snoekduik en kopt de bal. Berbecel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Việt Khôi passt de bal met de wreef. Mstišovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mstišovský geeft een hoge lob. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mstišovský speelt de bal door. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal in één keer door. Việt Khôi geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Việt Khôi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Carli de bal. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mstišovský probeert naar een medespeler te passen. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 2:0

43e minuut.
Pecchia probeert naar een medespeler te passen. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto geeft een hoge lob. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mstišovský geeft een hoge lob. Daar is Raizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk schiet op doel. Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson 40%, Super Mengão 60%.
Robson - Super Mengão 3:0

47e minuut.
Mięcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięcho geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciocan de bal. Ciocan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 4:0

49e minuut.
Štefanko rent richting de bal. Štefanko geeft de bal voor. Klungelig pakt Grilo de bal. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 5:0

53e minuut.
Daar is Việt Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khôi geeft de bal voor. Raizer controleert de bal met de borst. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mstišovský probeert naar een medespeler te passen. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi speelt de bal door. Klungelig pakt Böhtlingk de bal. Böhtlingk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Ferreira trapt de bal weg. Jamelli kan de bal niet met de borst controleren. Štefanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Böhtlingk rent richting de bal. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 6:0

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Việt Khôi neemt de hoekschop. Ciocan maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Grilo de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Việt Khôi neemt de hoekschop. Böhtlingk maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 7:0

63e minuut.
Việt Khôi geeft een hoge lob. Carli rent richting de bal. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 8:0

71e minuut.
Carli verovert de bal door een tackle van achteren. Štefanko onderschept slim de pass. Štefanko speelt de bal door. Ciocan rent richting de bal. Ciocan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 9:0

76e minuut.
Jamelli heeft problemen om de bal te vangen. Mstišovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mstišovský geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 10:0

77e minuut.
Daar is Pecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilac verovert de bal door een tackle van achteren. Bilac met een sublieme pass. Böhtlingk is nu in balbezit. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 11:0

79e minuut.
Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk passt de bal met de wreef. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi geeft een lange en hoge pass. Ciocan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Carli kopt de bal weg. Klungelig pakt Jamelli de bal. Štefanko is nu in balbezit. Štefanko geeft een lange en hoge pass. Grilo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 12:0

83e minuut.
Böhtlingk heeft problemen om de bal te vangen. Böhtlingk geeft een lange en hoge pass. Ciocan rent richting de bal. Ciocan draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Grilo rent richting de bal. Böhtlingk verovert de bal door een tackle van achteren. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Pušin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štefanko rent richting de bal. Štefanko passt de bal in één keer door. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 13:0

88e minuut.
Pušin passt de bal zonder na te denken. Štefanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanko geeft de bal voor. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robson - Super Mengão 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robson 20%, Super Mengão 80%.
Robson - Super Mengão 14:0