Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpykes Robson
1-4-6-0 Tactiek UMBABARAUMA
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.3 gemiddelde waardering 56.4
solid Schieten very good
average Passen excellent
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Kuuskoski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brkljačić komt het veld opgelopen.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butanu trapt de bal weg. Peperzak kopt de bal weg. Silberfuss rent richting de bal. Silberfuss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brkljačić probeert naar een medespeler te passen. Driehuis is nu in balbezit. Driehuis speelt de bal door. Silberfuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberfuss draait met de bal, schiet en ... Berbecel bokst de bal weg.

16e minuut.
Mstišovský controleert de bal met de borst. Mstišovský passt de bal met de wreef. Daar is Pratis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratis geeft een hoge lob. Milidžan controleert de bal met de borst. Butanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Sadecki geeft een hoge lob. Inworp. Pratis met een snelle inworp. Mstišovský speelt de bal door. Pratis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pratis is nu in balbezit. Sadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Hanes rent richting de bal. Hanes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Böhtlingk kopt de bal weg. Caveirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Caveirinha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Polacsik de bal. Ciocan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Robson 0:1

34e minuut.
Pratis geeft de bal voor. Klungelig pakt Milidžan de bal. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. Butanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Robson 0:2

38e minuut.
Peperzak rent richting de bal. Peperzak speelt de bal door. Hanes is nu in balbezit. Hanes haalt uit met een fantastische trap. Berbecel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Robson 1:2

39e minuut.
Szmuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmuc passt de bal in één keer door. Bilac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pratis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratis geeft een lange en hoge pass. Butanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milidžan rent richting de bal. Böhtlingk onderschept slim de pass. Böhtlingk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Robson 1:3

43e minuut.
Pratis probeert naar een medespeler te passen. Szmuc is nu in balbezit. Szmuc passt de bal zonder na te denken. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 59%, Robson 41%.
Olimpykes - Robson 1:3

60e minuut.
Buitenspel voor Böhtlingk. Goede buitenspelval van de verdediging. Milidžan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peperzak kopt de bal weg. Silberfuss is nu in balbezit. Silberfuss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pratis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mstišovský geeft een lange en hoge pass. Böhtlingk bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pratis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciocan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bilac geeft een hoge lob. Milidžan kopt de bal weg. Brkljačić probeert naar een medespeler te passen. Peperzak is nu in balbezit. Peperzak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Pratis de bal. Pratis passt de bal zonder na te denken. Böhtlingk heeft problemen om de bal te vangen. Böhtlingk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Robson 1:4

76e minuut.
Klungelig pakt Silberfuss de bal. Silberfuss passt de bal zonder na te denken. Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes schiet op doel. Mięcho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berbecel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Robson 2:4

78e minuut.
Driehuis kopt de bal weg. Peperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Peperzak passt de bal met de wreef. Driehuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Driehuis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Daar is Polacsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caveirinha. Ciocan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szmuc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mięcho probeert naar een medespeler te passen. Mstišovský probeert naar een medespeler te passen. Pratis is nu in balbezit. Pratis geeft een hoge lob. Böhtlingk heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 57%, Robson 43%.
Olimpykes - Robson 2:4