Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE Manchester Sid
EVOLUÇÃO Tactiek Recua não Julio
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.8 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Ciepielewski onderschept slim de pass. Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Pintão rent richting de bal. Pintão schiet op doel. Ivanovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 0:1

8e minuut.
Gleenewinkel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Treščinskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borromini geeft een lange en hoge pass. Inđić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ciepielewski heeft problemen om de bal te vangen. Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Pintão rent richting de bal. Pintão schiet op doel. Ivanovic probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 0:2

13e minuut.
Markopoulos speelt de bal door. Pintão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha rent richting de bal. Pintão onderschept slim de pass. Pintão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 0:3

22e minuut.
Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski passt de bal zonder na te denken. Inđić is nu in balbezit. Inđić draait met de bal, schiet en ... Ivanovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 0:4

23e minuut.
Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski passt de bal met de wreef. Markopoulos met een sublieme pass. Inđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inđić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ivanovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ponichter onderschept slim de pass. Ponichter geeft de bal voor. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Inđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inđić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Borromini passt de bal met de wreef. Czerep probeert de bal aan de voet te houden. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 0:5

33e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Piumi onderschept slim de pass. Piumi speelt de bal door. Inđić rent richting de bal. Inđić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 0:6

35e minuut.
Treščinskas geeft een lange en hoge pass. Borromini rent richting de bal. Borromini passt de bal zonder na te denken. Inđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inđić draait met de bal, schiet en ... Ivanovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ciepielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepielewski passt de bal met de wreef. Ponichter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponichter geeft een hoge lob. Inđić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINGUÁ ESPORTE CLUBE 65%, Manchester Sid 35%.
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 0:6

46e minuut.
Gucciardo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pintão is nu in balbezit. Pintão met een sublieme pass. Inđić rent richting de bal. Inđić haalt uit met een fantastische trap. Gucciardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pintão is nu in balbezit. Czerep verovert de bal door een tackle van achteren. Czerep geeft een lange en hoge pass. Andrei rent richting de bal. Andrei geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deniz rent richting de bal. Deniz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 1:6

88e minuut.
Ciepielewski passt de bal met de wreef. Daar is Inđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec maakt een afschuwelijke overtreding. Inđić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciepielewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Treščinskas met een snelle inworp. Borromini geeft een lange en hoge pass. Daar is Pardal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inđić is nu in balbezit. Inđić draait met de bal, schiet en ... Gucciardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TINGUÁ ESPORTE CLUBE 46%, Manchester Sid 54%.
TINGUÁ ESPORTE CLUBE - Manchester Sid 1:7