Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Perebas F.C São Paulo SPFC
exit4.1 Tactiek CRESPO
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 47.7
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Yunisov rent richting de bal. Yunisov passt de bal met de wreef. Bárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiđanović verovert de bal door een tackle van achteren. Obiđanović schiet op doel. Kaklamanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Urvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvan passt de bal in één keer door. Przybyś rent richting de bal. Przybyś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 1:0

13e minuut.
Zamfir geeft de bal voor. Burro kopt de bal weg. Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa haalt uit met een fantastische trap. Banaszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 1:1

14e minuut.
Żbikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żbikowski probeert naar een medespeler te passen. Salinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinger haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 2:1

17e minuut.
Obiđanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiđanović passt de bal in één keer door. Salinger is nu in balbezit. Salinger geeft een hoge lob. Przybyś krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Inworp. Tornado met een snelle inworp. Thái Toàn rent richting de bal. Burro verovert de bal door een tackle van achteren. Burro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yunisov met een sublieme pass. Tornado rent richting de bal. Żbikowski rent richting de bal. Żbikowski geeft een lange en hoge pass. Obiđanović springt en kopt de bal. Kaklamanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Urvan is nu in balbezit. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urvan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Urvan met een sublieme pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Obiđanović de bal. Obiđanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Perebas F.C 43%, São Paulo SPFC 57%.
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 2:1

49e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Obiđanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 3:1

51e minuut.
Żbikowski geeft een lange en hoge pass. Salinger is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Yunisov ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yunisov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Salinger raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Obiđanović neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 4:1

51e minuut.
Baltolu speelt de bal door. Daar is Burro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinger verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyś rent richting de bal. Przybyś schiet op doel. Kaklamanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Burro kopt de bal weg. Daar is Baltolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfir is nu in balbezit. Obiđanović is nu in balbezit. Obiđanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 5:1

60e minuut.
Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 6:1

61e minuut.
Fernández Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Čorbo onderschept slim de pass. Čorbo speelt de bal door. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Żbikowski is nu in balbezit. Żbikowski geeft een hoge lob. Obiđanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Przybyś de bal. Przybyś draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Zamfir speelt de bal door. Obiđanović is nu in balbezit. Obiđanović haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 7:1

67e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft een hoge lob. Salinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinger draait met de bal, schiet en ... Kaklamanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 8:1

70e minuut.
Čorbo onderschept slim de pass. Čorbo speelt de bal door. Urvan rent richting de bal. Urvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 9:1

76e minuut.
Vladović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salinger. Vladović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calão komt het veld opgelopen. Farinha komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Obiđanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir rent richting de bal. Obiđanović rent richting de bal. Obiđanović schiet op doel. Farinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bahçeci kopt de bal weg. Daar is Urvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir geeft een hoge lob. Przybyś krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Urvan speelt de bal door. Obiđanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinger rent richting de bal. Salinger haalt uit met een fantastische trap. Farinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 10:1

87e minuut.
Żbikowski is nu in balbezit. Żbikowski speelt de bal door. Salinger rent richting de bal. Salinger draait met de bal, schiet en ... Farinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 11:1

89e minuut.
Urvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvan passt de bal met de wreef. Obiđanović is nu in balbezit. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś haalt uit met een fantastische trap. Farinha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Perebas F.C 33%, São Paulo SPFC 67%.
Super Perebas F.C - São Paulo SPFC 11:1