Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winners F.C. Abuapuera
antigravidade Tactiek ABU
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Corredor speelt de bal door. Minoculos onderschept slim de pass. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik draait met de bal, schiet en ... Rădescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Budeş probeert naar een medespeler te passen. Bruson is nu in balbezit. Bruson passt de bal zonder na te denken. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Dymerski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Corredor probeert naar een medespeler te passen. Aprikyan rent richting de bal. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aprikyan haalt uit met een fantastische trap. Rădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 0:1

14e minuut.
Budeş rent richting de bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş met een sublieme pass. Daar is Di Fante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fante schiet op doel. Dymerski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners F.C. - Abuapuera 1:1

26e minuut.
Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fante passt de bal met de wreef. Budeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Budeş geeft een hoge lob. Codrescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Drugă verovert de bal door een tackle van achteren. Bruson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruson speelt de bal door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Płachecki geeft een hoge lob. Cogliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliati geeft een hoge lob. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Dymerski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 63%, Abuapuera 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winners F.C. - Abuapuera 1:1

57e minuut.
Budeş kan de bal niet met de borst controleren. Drugă is nu in balbezit. Codrescu onderschept slim de pass. Bruson is nu in balbezit. Bruson schiet op doel. Dymerski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
van Loen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruson is nu in balbezit. Bruson passt de bal met de wreef. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Dymerski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dimofte de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winners F.C. - Abuapuera 2:1

65e minuut.
Dimofte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aprikyan de bal. Vreijsen rent richting de bal. Aprikyan onderschept slim de pass. Aprikyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Płachecki probeert naar een medespeler te passen. Corredor met een sublieme pass. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dymerski probeert naar een medespeler te passen. Kuska kopt de bal weg. Yücetan probeert naar een medespeler te passen. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winners F.C. - Abuapuera 2:2

86e minuut.
Cogliati verovert de bal door een tackle van achteren. Budeş is nu in balbezit. Budeş passt de bal met de wreef. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Budeş is nu in balbezit. Budeş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bruson neemt de hoekschop. Klungelig pakt Długołęcki de bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu schiet op doel. Dymerski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winners F.C. 50%, Abuapuera 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winners F.C. - Abuapuera 2:2