Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuapuera Xupa Cabra FC
ABU Tactiek futebol moderno
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Zębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Zębicki speelt de bal door. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Xupa Cabra FC 0:1

15e minuut.
Berczik passt de bal in één keer door. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal met de wreef. Kuska is nu in balbezit. Kuska passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuapuera - Xupa Cabra FC 1:1

19e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan is nu in balbezit. Met opzet legt Berendei zijn tegenspeler op de grond. Berendei krijgt een gele kaart.

30e minuut.
de Oliveira Souza passt de bal zonder na te denken. Corredor geeft een hoge lob. Nəbi kopt de bal weg. Berczik rent richting de bal. Berczik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rozancevas speelt de bal door. Della Maggiore speelt de bal door. Zębicki rent richting de bal. Zębicki geeft de bal voor. Cotta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Berczik kopt de bal weg. Klungelig pakt Lukas de bal. Nəbi rent richting de bal. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Derviš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 46%, Xupa Cabra FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuapuera - Xupa Cabra FC 1:1

63e minuut.
Zębicki is nu in balbezit. Zębicki passt de bal zonder na te denken. Cotta is nu in balbezit. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Ziobrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Xupa Cabra FC 1:2

75e minuut.
Dimofte rent richting de bal. Berendei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimofte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimofte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berczik rent richting de bal. Berczik geeft een hoge lob. Nəbi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuapuera - Xupa Cabra FC 2:2

77e minuut.
Zębicki heeft problemen om de bal te vangen. Zębicki speelt de bal door. Cotta rent richting de bal. Cotta schiet op doel. Ziobrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Xupa Cabra FC 2:3

78e minuut.
Aprikyan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Zębicki met een snelle inworp. Della Maggiore rent richting de bal. Della Maggiore geeft de bal voor. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lukas is nu in balbezit. Lukas geeft een hoge lob. de Oliveira Souza is nu in balbezit. de Oliveira Souza haalt uit met een fantastische trap. Ziobrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Xupa Cabra FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 57%, Xupa Cabra FC 43%.
Abuapuera - Xupa Cabra FC 2:4