Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club Winners F.C.
temp60 Tactiek antigravidade
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Płachecki met een sublieme pass. Codrescu rent richting de bal. Hasanoğlu rent richting de bal. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu draait met de bal, schiet en ... Lascu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gliszczyński geeft de bal voor. Pajić kopt de bal weg. Płachecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajić rent richting de bal. Pajić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Korona verovert de bal door een tackle van achteren. Korona passt de bal met de wreef. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu geeft de bal voor. Pajić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Glavić is nu in balbezit. Glavić geeft een hoge lob. Korona kopt de bal weg. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić haalt uit met een fantastische trap. Rădescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Winners F.C. 1:0

24e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Sagriotis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Codrescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Codrescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lascu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santos Football Club - Winners F.C. 1:1

26e minuut.
Khchoyan passt de bal in één keer door. Bruson rent richting de bal. Bruson passt de bal in één keer door. Khchoyan geeft de bal voor. Codrescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu passt de bal in één keer door. Korona probeert naar een medespeler te passen. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budeş komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Vreijsen is nu in balbezit. Vreijsen speelt de bal door. Haab is nu in balbezit. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Budeş rent richting de bal. Budeş schiet op doel. Lascu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 40%, Winners F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Football Club - Winners F.C. 1:1

50e minuut.
Inworp. Di Fante komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Di Fante geeft de bal voor. Codrescu kopt de bal weg. Antonino heeft problemen om de bal te vangen. Bruson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Płachecki speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van de Velde. Codrescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drvar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrescu rent richting de bal. Codrescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński geeft een hoge lob. Glavić is nu in balbezit. Glavić geeft de bal voor. Pajić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hasanoğlu onderschept slim de pass. Hasanoğlu met een sublieme pass. Glavić is nu in balbezit. Glavić geeft een lange en hoge pass. Noworyta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Winners F.C. 2:1

66e minuut.
Parada komt het veld opgelopen. Indonésio komt het veld opgelopen. Korsós komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Korsós rent richting de bal. van Loen is nu in balbezit. Korsós onderschept slim de pass. Korsós geeft de bal voor. Pajić springt en kopt de bal. Rădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Winners F.C. 3:1

82e minuut.
Gliszczyński probeert naar een medespeler te passen. Sagriotis speelt de bal door. Haab heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Korsós geeft een lange en hoge pass. Rădescu speelt de bal door. Antonino kopt de bal weg. Korsós rent richting de bal. Korsós geeft de bal voor. Rădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 49%, Winners F.C. 51%.
Santos Football Club - Winners F.C. 3:1