Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Football Club SC JSA
tricolor Tactiek 19_2_PI
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Hasanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Glavić heeft problemen om de bal te vangen. Hasanoğlu rent richting de bal. Hasanoğlu geeft een hoge lob. Noworyta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klusák trapt de bal weg van het doel. Harasymiuk met een sublieme pass. Görbe is nu in balbezit. Görbe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić onderschept slim de pass. Pajić passt de bal in één keer door. Glavić is nu in balbezit. Glavić haalt uit met een fantastische trap. Klusák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hasanoğlu neemt de hoekschop. Glavić kopt de bal weg. Beck heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SC JSA 1:0

20e minuut.
Noworyta passt de bal zonder na te denken. Glavić rent richting de bal. Glavić probeert naar een medespeler te passen. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Neves Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Neves Dias passt de bal met de wreef. Harasymiuk probeert naar een medespeler te passen. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński geeft een hoge lob. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Klusák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SC JSA 2:0

41e minuut.
Antonino met een sublieme pass. Van de Velde rent richting de bal. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SC JSA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 46%, SC JSA 54%.
Santos Football Club - SC JSA 2:1

50e minuut.
Hasanoğlu neemt vlug de vrije trap. Noworyta kopt de bal weg. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić draait met de bal, schiet en ... Klusák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SC JSA 3:1

55e minuut.
Radomirov passt de bal in één keer door. Flamenguista probeert naar een medespeler te passen. Haab speelt de bal door. Irigoyen rent richting de bal. Irigoyen draait met de bal, schiet en ... Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Glavić rent richting de bal. Flamenguista met een sublieme pass. Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić geeft een lange en hoge pass. Pajić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - SC JSA 4:1

58e minuut.
Glavić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parada komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Beck speelt de bal door. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gliszczyński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korsós komt het veld opgelopen. Indonésio komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Harasymiuk met een sublieme pass. Görbe is nu in balbezit. Gliszczyński begaat een overtreding. Gliszczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Görbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harasymiuk rent richting de bal. Harasymiuk geeft een lange en hoge pass. Irigoyen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Irigoyen passt de bal in één keer door. Sagriotis rent richting de bal. Met opzet legt Görbe zijn tegenspeler op de grond. Sagriotis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sagriotis kan niet meer verder spelen. Sagriotis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

88e minuut.
Indonésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves Dias geeft de bal voor. Görbe is nu in balbezit. Görbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 57%, SC JSA 43%.
Santos Football Club - SC JSA 4:1