Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC JSA Santos Football Club
19_2_PI Tactiek tricolor
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 63.4
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Daar is Van de Velde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Velde geeft de bal voor. Pajić is nu in balbezit. Pajić haalt uit met een fantastische trap. Brauner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Santos Football Club 0:1

13e minuut.
Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavić passt de bal zonder na te denken. Pajić rent richting de bal. Pajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Santos Football Club 0:2

24e minuut.
Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari rent richting de bal. Pajić onderschept slim de pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Brauner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić haalt uit met een fantastische trap. Brauner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Santos Football Club 0:3

25e minuut.
Pajić speelt de bal door. Hasanoğlu speelt de bal door. Glavić rent richting de bal. Glavić geeft een hoge lob. Noworyta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Harasymiuk passt de bal met de wreef. Daar is Görbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigo rent richting de bal. Görbe onderschept slim de pass. Görbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Glavić is nu in balbezit. Glavić speelt de bal door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Santos Football Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 62%, Santos Football Club 38%.
SC JSA - Santos Football Club 0:4

46e minuut.
Korsós komt het veld opgelopen. Parada komt het veld opgelopen. Indonésio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Parada met een sublieme pass. Duru verovert de bal door een tackle van achteren. Korsós rent richting de bal. Korsós heeft problemen om de bal te vangen. Korsós draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korsós rent richting de bal. Korsós geeft de bal voor. Noworyta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Duru kopt de bal weg. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós geeft een lange en hoge pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Brauner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Parada passt de bal zonder na te denken. Korsós rent richting de bal. Korsós probeert naar een medespeler te passen. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Noworyta heeft problemen om de bal te vangen. Flamenguista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noworyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Indonésio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pajić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Brauner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gliszczyński geeft een lange en hoge pass. Parada kopt de bal weg. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC JSA - Santos Football Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC JSA 56%, Santos Football Club 44%.
SC JSA - Santos Football Club 0:5