Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuapuera S.C Real Milho Branco
TRÓIA Tactiek Maranata!
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Felcon onderschept slim de pass. Felcon passt de bal met de wreef. Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus schiet op doel. Zyntek bokst de bal weg.

13e minuut.
Serfőző rent richting de bal. Berczik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serfőző is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serfőző met een snel genomen vrije trap. Krezus kopt de bal weg. Rupala rent richting de bal. Rupala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Wichniarek speelt de bal door. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala passt de bal zonder na te denken. Krezus rent richting de bal. Krezus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 0:1

22e minuut.
Habelmann rent richting de bal. Habelmann geeft een hoge lob. Krezus rent richting de bal. Krezus schiet op doel. Zyntek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 0:2

25e minuut.
Salacz met een sublieme pass. Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek passt de bal met de wreef. Rupala rent richting de bal. Rupala draait met de bal, schiet en ... Zyntek bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Kuska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuska passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berczik de bal. Berczik geeft de bal voor. Aprikyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 1:2

34e minuut.
Wichniarek passt de bal met de wreef. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan begaat een overtreding. Rupala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rupala kan niet meer verder spelen. Mariotto komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Corredor onderschept slim de pass. Corredor speelt de bal door. Berczik heeft problemen om de bal te vangen. Berczik geeft een lange en hoge pass. Aprikyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Aprikyan heeft problemen om de bal te vangen. Tramontini verovert de bal door een tackle van achteren. Tramontini geeft de bal voor. Krezus rent richting de bal. Krezus haalt uit met een fantastische trap. Zyntek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 52%, S.C Real Milho Branco 48%.
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 1:2

47e minuut.
Kuska speelt de bal door. Nəbi rent richting de bal. Nəbi passt de bal met de wreef. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 2:2

57e minuut.
Habelmann probeert de bal met de borst te controleren. Kuska verovert de bal door een tackle van achteren. Kuska speelt de bal door. Aprikyan is nu in balbezit. Aprikyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Berczik de bal. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Estel de bal onder controle te krijgen. Selaković verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krezus verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte rent richting de bal. Krezus onderschept slim de pass. Krezus draait met de bal, schiet en ... Zyntek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 2:3

71e minuut.
Šalts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Berczik passt de bal met de wreef. Daar is Kuska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuska geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska speelt de bal door. Berczik heeft problemen om de bal te vangen. Berczik geeft een lange en hoge pass. Nəbi krijgt zijn hoofd ertegen. Iskra bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berczik met een snelle inworp. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi rent richting de bal. Nəbi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 33%, S.C Real Milho Branco 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuapuera - S.C Real Milho Branco 3:3