Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chronus Abuapuera
guerrilha Tactiek ABU
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Ciubotaru onderschept slim de pass. Dimofte probeert naar een medespeler te passen. Serra is nu in balbezit. Serra geeft een hoge lob. Ciubotaru springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Dhur kopt de bal weg. Kuska is nu in balbezit. Misztela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misztela krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dimofte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misztela met de inworp. Serra geeft de bal voor. Ciubotaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Dhur passt de bal zonder na te denken. Nəbi is nu in balbezit. Aranciata rent richting de bal. Nəbi onderschept slim de pass. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Jerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boeru geeft de bal voor. Dimofte geeft een hoge lob. Berczik kopt de bal weg. Nəbi heeft problemen om de bal te vangen. Nəbi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Serra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziutek rent richting de bal. Ziutek geeft een hoge lob. Ciubotaru kan de bal niet met de borst controleren. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Abuapuera 1:0

28e minuut.
Berczik is nu in balbezit. Berczik passt de bal in één keer door. Cogliati is nu in balbezit. Cogliati geeft een hoge lob. Dhur geeft de bal voor. Jerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Berczik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berczik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Yücetan met een sublieme pass. Daar is Dhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur probeert naar een medespeler te passen. Nəbi rent richting de bal. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Jerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Berczik met de inworp. Klungelig pakt Kuska de bal. Kuska speelt de bal door. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jerzak met een sublieme pass. Berczik kopt de bal weg. Nəbi rent richting de bal. Nəbi schiet op doel. Jerzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Abuapuera 1:1

43e minuut.
Sammal met een sublieme pass. Ciubotaru heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 66%, Abuapuera 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chronus - Abuapuera 1:1

46e minuut.
Denoth kopt de bal weg. Corredor is nu in balbezit. Corredor passt de bal zonder na te denken. Nəbi rent richting de bal. Nəbi draait met de bal, schiet en ... Jerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Sammal rent richting de bal. Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte geeft een hoge lob. Nəbi rent richting de bal. Nəbi draait met de bal, schiet en ... Jerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dhur geeft een lange en hoge pass. Daar is Aranciata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Abuapuera 1:2

56e minuut.
Aranciata onderschept slim de pass. Aranciata geeft de bal voor. Dimofte probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotaru is nu in balbezit. Ciubotaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Misztela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serra geeft een hoge lob. Cogliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Queijo verovert de bal door een tackle van achteren. Queijo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sammal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Abuapuera 2:2

61e minuut.
Serra rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serra neemt de hoekschop. Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Abuapuera 3:2

68e minuut.
Dhur rent richting de bal. Denoth onderschept slim de pass. Denoth speelt de bal door. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi draait met de bal, schiet en ... Jerzak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Abuapuera 3:3

70e minuut.
Zyntek trapt de bal weg. Corredor kopt de bal weg. Daar is Nəbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Jerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranciata met een sublieme pass. Nəbi is nu in balbezit. Nəbi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Berczik met een sublieme pass. Daar is Nəbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misztela rent richting de bal. Nəbi verovert de bal door een tackle van achteren. Nəbi haalt uit met een fantastische trap. Jerzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Berczik passt de bal zonder na te denken. Boeru verovert de bal door een tackle van achteren. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Abuapuera 3:4

83e minuut.
Gorić geeft een lange en hoge pass. Drugă rent richting de bal. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Zyntek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chronus - Abuapuera 4:4

90e minuut.
Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur passt de bal in één keer door. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi schiet op doel. Jerzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chronus - Abuapuera 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chronus 60%, Abuapuera 40%.
Chronus - Abuapuera 4:5