Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguaquara Esport C. Inazuma Eleven
Jaguaquara Tactiek 523atacjunto
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Inworp. Geantă met de inworp. Doric met een sublieme pass. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko schiet op doel. Štírek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Shirazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş geeft de bal voor. Geantă kopt de bal weg. Ottl rent richting de bal. Ottl draait met de bal, schiet en ... Štírek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Chyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu passt de bal zonder na te denken. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ködöböcz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabral de bal. Geantă geeft een hoge lob. Kieruczenko rent richting de bal. Kieruczenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bontaş rent richting de bal. Bontaş speelt de bal door. Frajkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajkor schiet op doel. Elkayam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Geantă speelt de bal door. Doric met een sublieme pass. Kieruczenko is nu in balbezit. Kieruczenko haalt uit met een fantastische trap. Štírek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguaquara Esport C. - Inazuma Eleven 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguaquara Esport C. 53%, Inazuma Eleven 47%.
Jaguaquara Esport C. - Inazuma Eleven 0:1

53e minuut.
Shirazi is nu in balbezit. Ködöböcz begaat een overtreding. Shirazi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shirazi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ottl is nu in balbezit. Kieruczenko rent richting de bal. Ottl rent richting de bal. Ottl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Shirazi rent richting de bal. Shirazi speelt de bal door. Ottl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottl schiet op doel. Štírek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguaquara Esport C. - Inazuma Eleven 0:2

62e minuut.
Shirazi probeert naar een medespeler te passen. Ottl bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieruczenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Główka geeft een hoge lob. Ştrudel rent richting de bal. Met opzet legt İlalay zijn tegenspeler op de grond. Ştrudel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ştrudel kan niet meer verder spelen. Koçaner komt het veld opgelopen. Chyu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Główka controleert de bal met de borst. Doric onderschept slim de pass. Doric passt de bal zonder na te denken. Ottl is nu in balbezit. Ottl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguaquara Esport C. 51%, Inazuma Eleven 49%.
Jaguaquara Esport C. - Inazuma Eleven 0:2