Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Homem de Ferro F.C
Remastered 2.0 Tactiek tradição 4.1
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Tellier met de inworp. Tilea rent richting de bal. Tilea geeft een lange en hoge pass. Vidaković rent richting de bal. Vidaković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zárybnický rent richting de bal. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze met een sublieme pass. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Montilla passt de bal met de wreef. Judele rent richting de bal. Judele passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mikšovský met een sublieme pass. Ovidiu met een sublieme pass. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković schiet op doel. Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Tellier onderschept slim de pass. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier probeert naar een medespeler te passen. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 39%, Homem de Ferro F.C 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diabo Azul FC - Homem de Ferro F.C 0:0

58e minuut.
Zárybnický probeert naar een medespeler te passen. Montilla is nu in balbezit. Montilla geeft een lange en hoge pass. De Moerlooze maakt een snoekduik en kopt de bal. Lubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Homem de Ferro F.C 1:0

61e minuut.
Lakwa met een sublieme pass. Woydt is nu in balbezit. Ovidiu is nu in balbezit. Woydt onderschept slim de pass. Woydt draait met de bal, schiet en ... Lubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Lakwa passt de bal in één keer door. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele passt de bal zonder na te denken. Lakwa rent richting de bal. Lakwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lakwa geeft een lange en hoge pass. Mikšovský speelt de bal door. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze schiet op doel. Lubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Homem de Ferro F.C 2:0

77e minuut.
Rusev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Judele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasowski rent richting de bal. Kasowski geeft een lange en hoge pass. Lubowicz bokst de bal weg. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Homem de Ferro F.C 3:0

89e minuut.
De Moerlooze krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Lubowicz met een harde bal richting middenveld. Tilea kopt de bal weg. Tellier geeft een hoge lob. Asmussen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asmussen speelt de bal door. Tellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier geeft een hoge lob. Vidaković maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 37%, Homem de Ferro F.C 63%.
Diabo Azul FC - Homem de Ferro F.C 3:0