Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR Black Bulls United
4-1-2-3 (2) Tactiek LulaXBolso
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 57.1
formidable Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Kuijpers is nu in balbezit. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado geeft een hoge lob. Xanov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Adamčák speelt de bal door. Lippke met een sublieme pass. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Black Bulls United 0:1

21e minuut.
Kuijpers controleert de bal met de borst. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal passt de bal in één keer door. Xanov is nu in balbezit. Xanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath passt de bal in één keer door. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
McColl passt de bal in één keer door. Horvath is nu in balbezit. Gianasi speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Donato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natal probeert de bal met de borst te controleren. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Adamčák probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Marrocco geeft de bal voor. Inworp. Kuijpers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers passt de bal zonder na te denken. Caiazzo heeft problemen om de bal te vangen. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Beterraba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 52%, Black Bulls United 48%.
Grêmio FBPR - Black Bulls United 0:1

50e minuut.
Maselli verovert de bal door een tackle van achteren. Maselli geeft een hoge lob. Ylipelkonen kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Beterraba bokst de bal weg.

51e minuut.
McColl met de inworp. Horvath rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Caiazzo ... Strafschop! Horvath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ylipelkonen neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Brzęczyszczykiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gianasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Black Bulls United 0:2

51e minuut.
Natal met een sublieme pass. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado passt de bal met de wreef. Daar is Xanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Horvath rent richting de bal. Horvath geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Black Bulls United 0:3

57e minuut.
Gianasi passt de bal met de wreef. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen geeft de bal voor. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Beterraba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bøgelund geeft de bal voor. Horvath kopt de bal weg. Inns rent richting de bal. Ylipelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Black Bulls United 0:4

68e minuut.
Tomczuk geeft de bal voor. Horvath kopt de bal weg. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lippke met een snelle inworp. Inns rent richting de bal. Ylipelkonen maakt een afschuwelijke overtreding. Inns wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Inns kan niet meer verder spelen. Pyż komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Donato is nu in balbezit. Adamčák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Adamčák moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Adamčák schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Natal met een sublieme pass. Donato rent richting de bal. Donato passt de bal met de wreef. Xanov rent richting de bal. Xanov haalt uit met een fantastische trap. Carbonell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salles Salgado speelt de bal door. Daar is Natal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salles Salgado rent richting de bal. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Carbonell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pyż geeft de bal voor. Brzęczyszczykiewicz kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 53%, Black Bulls United 47%.
Grêmio FBPR - Black Bulls United 0:4