Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Bulls United Grêmio FBPR
LulaXBolso Tactiek 4-1-2-3 (2)
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl met een sublieme pass. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen schiet op doel. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Inns kopt de bal weg. Daar is Lippke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen schiet op doel. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 1:0

10e minuut.
Tomczuk onderschept slim de pass. Salles Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Donato met een sublieme pass. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Carbonell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... Carbonell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal in één keer door. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 2:0

15e minuut.
Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 2:1

17e minuut.
Tomczuk speelt de bal door. Lippke is nu in balbezit. Lippke passt de bal zonder na te denken. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Adamčák passt de bal in één keer door. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft een hoge lob. Horvath kopt de bal weg. Ylipelkonen is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 3:1

24e minuut.
Salles Salgado kopt de bal weg. Natal rent richting de bal. Bøgelund rent richting de bal. Natal onderschept slim de pass. Natal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Carbonell speelt de bal door. McColl is nu in balbezit. McColl passt de bal zonder na te denken. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 4:1

32e minuut.
Pozobom passt de bal zonder na te denken. Bøgelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado onderschept slim de pass. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 4:2

36e minuut.
Kuijpers passt de bal met de wreef. Natal rent richting de bal. Natal passt de bal met de wreef. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 5:2

42e minuut.
Donato met een sublieme pass. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers speelt de bal door. Natal rent richting de bal. Natal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 54%, Grêmio FBPR 46%.
Black Bulls United - Grêmio FBPR 5:3

51e minuut.
Donato passt de bal met de wreef. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers speelt de bal door. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Marrocco onderschept slim de pass. Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák probeert naar een medespeler te passen. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado schiet op doel. Carbonell bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Natal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuijpers rent richting de bal. Tomczuk onderschept slim de pass. Natal is nu in balbezit. Natal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 5:4

64e minuut.
Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi begaat een overtreding. Ylipelkonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Ylipelkonen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Marrocco probeert de bal met de borst te controleren. Pozobom rent richting de bal. Maselli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozobom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuijpers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Horvath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath onderschept slim de pass. Horvath draait met de bal, schiet en ... Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Donato passt de bal zonder na te denken. Maselli rent richting de bal. Maselli geeft een hoge lob. Ylipelkonen probeert de bal met de borst te controleren. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Maselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal onderschept slim de pass. Natal met een sublieme pass. Pozobom is nu in balbezit. Pozobom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
McColl met de inworp. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazzo met een sublieme pass. Adamčák geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Inns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylipelkonen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Grêmio FBPR 6:4

85e minuut.
Kuijpers geeft de bal voor. Pozobom kopt de bal weg. Marrocco is nu in balbezit. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal haalt uit met een fantastische trap. Carbonell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ... Carbonell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 66%, Grêmio FBPR 34%.
Black Bulls United - Grêmio FBPR 6:4