Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mutuipense @cucutaforever
blueV4 Tactiek são paulo copa
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Metsola kopt de bal weg. Stalmach rent richting de bal. Stalmach passt de bal in één keer door. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Oponente rent richting de bal. Oponente met een sublieme pass. Zagdański geeft de bal voor. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu draait met de bal, schiet en ... Banbayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gascoigne verovert de bal door een tackle van achteren. Gascoigne met een sublieme pass. Gmyrek geeft een hoge lob. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Perini onderschept slim de pass. Stroe is nu in balbezit. Perini verovert de bal door een tackle van achteren. Perini schiet op doel. Banbayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Derkach heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek geeft een hoge lob. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yazgan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Stalmach onderschept slim de pass. Stalmach geeft de bal voor. Klungelig pakt Gascoigne de bal. Perini rent richting de bal. Perini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zagdański met een snelle inworp. do Amapá rent richting de bal. Gmyrek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! do Amapá raakt geblesseerd tijdens het duel. Estatzu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 49%, @cucutaforever 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Mutuipense - @cucutaforever 0:0

52e minuut.
Oponente geeft een lange en hoge pass. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gascoigne. Gascoigne krijgt een gele kaart. Perini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hartung komt het veld opgelopen. Vehanen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vehanen passt de bal met de wreef. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański geeft een hoge lob. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini schiet op doel. Banbayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Estatzu de bal. Metsola bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsola geeft een lange en hoge pass. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kasperek heeft problemen om de bal te vangen. Stalmach onderschept slim de pass. Stalmach geeft de bal voor. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu draait met de bal, schiet en ... Banbayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Hartung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek passt de bal in één keer door. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sas komt het veld opgelopen. Vitalini komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Oponente kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Perini stond buitenspel. Numpaque maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vitalini rent richting de bal. Vitalini schiet op doel. Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - @cucutaforever 1:0

74e minuut.
Banbayır met een harde bal richting middenveld. Gmyrek kopt de bal weg. Klungelig pakt Gascoigne de bal. Estatzu rent richting de bal. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vitalini passt de bal met de wreef. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek passt de bal in één keer door. Vitalini rent richting de bal. Vitalini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hartung is nu in balbezit. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek speelt de bal door. Vitalini rent richting de bal. Vitalini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Butea geeft een lange en hoge pass. Vitalini rent richting de bal. Kloc met een sublieme pass. Gmyrek kopt de bal weg. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Hartung de bal onder controle te krijgen. Allahyarlı met een sublieme pass. Vitalini heeft problemen om de bal te vangen. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. Kloc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mutuipense - @cucutaforever 2:0

90e minuut.
Gmyrek met een sublieme pass. Klungelig pakt Vitalini de bal. Derkach is nu in balbezit. Vitalini onderschept slim de pass. Vitalini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mutuipense 43%, @cucutaforever 57%.
Atlético Mutuipense - @cucutaforever 2:0