Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@cucutaforever Atlético Mutuipense
são paulo copa Tactiek blueC1
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 51
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Zagdański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vehanen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochnowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Banbayır bokst de bal weg.

10e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Gmyrek rent richting de bal. Met opzet legt Oponente zijn tegenspeler op de grond. Oponente krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Gascoigne de bal. do Amapá is nu in balbezit. Stroe begaat een overtreding. do Amapá moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. do Amapá kan niet meer verder spelen. Braunstorfer komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Butea met een sublieme pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek passt de bal zonder na te denken. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gmyrek speelt de bal door. Kasperek rent richting de bal. Stalmach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stalmach krijgt een gele kaart. Kasperek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasperek neemt de penalty, wat een uithaal! Kloc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Craioveanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yazgan de bal onder controle te krijgen. Piñas verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. Kloc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 58%, Atlético Mutuipense 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
@cucutaforever - Atlético Mutuipense 0:0

46e minuut.
Messiano komt het veld opgelopen. Vitalini komt het veld opgelopen. Jannek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Igaz probeert de bal met de borst te controleren. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jannek schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański passt de bal zonder na te denken. Numpaque rent richting de bal. Rochnowski onderschept slim de pass. Rochnowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Jannek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jannek passt de bal in één keer door. Vitalini is nu in balbezit. Vitalini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
@cucutaforever - Atlético Mutuipense 0:1

58e minuut.
Zagdański verovert de bal door een tackle van achteren. Gascoigne maakt een afschuwelijke overtreding. Zagdański raakt geblesseerd tijdens het duel. Perini komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Metsola bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea is nu in balbezit. Butea probeert naar een medespeler te passen. Jannek rent richting de bal. Jannek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kloc speelt de bal door. Messiano kopt de bal weg. Daar is Stalmach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitalini rent richting de bal. Vitalini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Butea geeft een lange en hoge pass. Perini kopt de bal weg. Stalmach heeft problemen om de bal te vangen. Vitalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitalini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Butea speelt de bal door. Jannek bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @cucutaforever 61%, Atlético Mutuipense 39%.
@cucutaforever - Atlético Mutuipense 0:1