Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimeRuim Clube atlético Maneiro
chupa Lukinha Tactiek Default
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.6 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen solid


15e minuut.
De Carvalho geeft een lange en hoge pass. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Roleder rent richting de bal. Roleder geeft een hoge lob. Abrahim is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abrahim neemt de hoekschop. Bastanzio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De Carvalho passt de bal met de wreef. Garaschenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaschenkov geeft de bal voor. Bastanzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Roleder geeft een lange en hoge pass. Abrahim is nu in balbezit. Húdi rent richting de bal. Abrahim onderschept slim de pass. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Misiurek geeft de bal voor. Inworp. Zegers met de inworp. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szpakowski heeft problemen om de bal te vangen. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastanzio onderschept slim de pass. Bastanzio haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Clube atlético Maneiro 0:1

44e minuut.
Szpakowski is nu in balbezit. Nardelli verovert de bal door een tackle van achteren. Nardelli passt de bal met de wreef. Bastanzio rent richting de bal. Bastanzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 53%, Clube atlético Maneiro 47%.
TimeRuim - Clube atlético Maneiro 0:1

68e minuut.
Adams passt de bal in één keer door. Granzotto rent richting de bal. Stănescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stănescu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Abrahim is nu in balbezit. Húdi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abrahim raakt geblesseerd tijdens het duel. Bastanzio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Clube atlético Maneiro 0:2

79e minuut.
De Carvalho heeft problemen om de bal te vangen. Adams is nu in balbezit. Adams met een sublieme pass. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Macías passt de bal zonder na te denken. Garaschenkov is nu in balbezit. Garaschenkov probeert naar een medespeler te passen. Bastanzio heeft problemen om de bal te vangen. Bastanzio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahim met een snelle inworp. Martinez met een sublieme pass. Nardelli is nu in balbezit. Nardelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - Clube atlético Maneiro 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 48%, Clube atlético Maneiro 52%.
TimeRuim - Clube atlético Maneiro 0:3