Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Bulls United Homem de Ferro F.C
LulaXBolso Tactiek tradição 4.1
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tomczuk geeft de bal voor. Horvath kopt de bal weg. Zárybnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Ylipelkonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tilea passt de bal met de wreef. Tellier rent richting de bal. Tellier passt de bal zonder na te denken. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... Carbonell bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morera zal de hoekschop nemen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marrocco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vidaković is nu in balbezit. Adamčák is nu in balbezit. Vidaković maakt een afschuwelijke overtreding. Vidaković krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikšovský de bal onder controle te krijgen. Maselli geeft de bal voor. McColl kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Homem de Ferro F.C 1:0

21e minuut.
McColl is nu in balbezit. McColl probeert naar een medespeler te passen. Zárybnický is nu in balbezit. Horvath onderschept slim de pass. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Homem de Ferro F.C 2:0

24e minuut.
Maselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselli probeert naar een medespeler te passen. McColl is nu in balbezit. McColl geeft een hoge lob. Ylipelkonen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brzęczyszczykiewicz rent richting de bal. Brzęczyszczykiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu speelt de bal door. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Carbonell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Homem de Ferro F.C 2:1

36e minuut.
Ovidiu probeert naar een medespeler te passen. Tellier is nu in balbezit. Tellier geeft een hoge lob. Vidaković rent richting de bal. Vidaković schiet op doel. Carbonell bokst de bal weg.

40e minuut.
Ylipelkonen passt de bal zonder na te denken. Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Tilea begaat een overtreding. Tilea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 49%, Homem de Ferro F.C 51%.
Black Bulls United - Homem de Ferro F.C 2:1

46e minuut.
Ylipelkonen passt de bal zonder na te denken. McColl met een sublieme pass. Daar is Brzęczyszczykiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lubowicz trapt de bal weg van het doel. Brzęczyszczykiewicz kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Lippke met de inworp. Tilea speelt de bal door. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft de bal voor. Ylipelkonen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Horvath springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Morera verovert de bal door een tackle van achteren. Tilea is nu in balbezit. Tilea passt de bal met de wreef. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke geeft de bal voor. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft de bal voor. Ylipelkonen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Homem de Ferro F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 51%, Homem de Ferro F.C 49%.
Black Bulls United - Homem de Ferro F.C 3:1