Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homem de Ferro F.C Black Bulls United
tradição 4.1 Tactiek LulaXBolso
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Tilea geeft een lange en hoge pass. Daar is Adamčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Marrocco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tilea probeert naar een medespeler te passen. Tellier rent richting de bal. Brzęczyszczykiewicz begaat een overtreding. Brzęczyszczykiewicz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Brzęczyszczykiewicz geeft de bal voor. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Horvath draait met de bal, schiet en ... Lubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Black Bulls United 0:1

25e minuut.
McColl rent richting de bal. McColl geeft een hoge lob. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. Lubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Black Bulls United 0:2

26e minuut.
Zoet met een sublieme pass. Coporan rent richting de bal. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Vidaković rent richting de bal. Vidaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bøgelund speelt de bal door. Klungelig pakt Tomczuk de bal. Vidaković is nu in balbezit. Vidaković draait met de bal, schiet en ... Carbonell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 60%, Black Bulls United 40%.
Homem de Ferro F.C - Black Bulls United 0:2

58e minuut.
Lubowicz probeert naar een medespeler te passen. Tomczuk kopt de bal weg. Mikšovský probeert naar een medespeler te passen. Vidaković rent richting de bal. Vidaković schiet op doel. Carbonell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ylipelkonen passt de bal in één keer door. Lippke is nu in balbezit. Lippke passt de bal in één keer door. Ylipelkonen rent richting de bal. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Lubowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 70%, Black Bulls United 30%.
Homem de Ferro F.C - Black Bulls United 0:2