Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR Diabo Azul FC
4-1-2-3 (2) Tactiek Remastered 2.0
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
52.4 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Montilla rent richting de bal. Montilla geeft de bal voor. De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 0:1

12e minuut.
Mehaković kan de bal niet met de borst controleren. Mehaković passt de bal in één keer door. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea passt de bal zonder na te denken. Judele geeft een hoge lob. Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Donato is nu in balbezit. Donato geeft de bal voor. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Judele passt de bal met de wreef. Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal zonder na te denken. De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Beterraba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 0:2

35e minuut.
Kasowski geeft een lange en hoge pass. Słoniak probeert de bal met de borst te controleren. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 0:3

39e minuut.
Lakis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Indacochea neemt vlug de vrije trap. Xanov kopt de bal weg. Tauský kan de bal niet met de borst controleren. Salles Salgado is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Natal is nu in balbezit. Kasowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Natal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natal neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 41%, Diabo Azul FC 59%.
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 1:3

52e minuut.
Landgraf speelt de bal door. Caramarin geeft de bal voor. Daar is Pyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Beterraba bokst de bal weg. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 1:4

54e minuut.
Caramarin passt de bal zonder na te denken. Judele rent richting de bal. Judele geeft de bal voor. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Indacochea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 1:5

62e minuut.
Xanov passt de bal met de wreef. Kasowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuijpers zal de hoekschop nemen. Daar is Salles Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Donato verovert de bal door een tackle van achteren. Donato met een sublieme pass. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal schiet op doel. Asmussen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Pyż heeft problemen om de bal te vangen. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze schiet op doel. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Salles Salgado is nu in balbezit. Natal is nu in balbezit. Salles Salgado is nu in balbezit. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Salles Salgado kopt de bal weg. Kasowski rent richting de bal. Met opzet legt Xanov zijn tegenspeler op de grond. Xanov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Caiazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazzo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Słoniak de bal onder controle te krijgen. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Beterraba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Miauczyński de bal. Natal rent richting de bal. Tauský probeert naar een medespeler te passen. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Donato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xanov rent richting de bal. Xanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

78e minuut.
Donato rent richting de bal. Salles Salgado rent richting de bal. Montilla probeert naar een medespeler te passen. Kuijpers heeft problemen om de bal te vangen. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Natal rent richting de bal. Xanov is nu in balbezit. Kuijpers met een sublieme pass. Daar is Donato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donato haalt uit met een fantastische trap. Asmussen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Donato met een sublieme pass. Natal rent richting de bal. Xanov rent richting de bal. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 40%, Diabo Azul FC 60%.
Grêmio FBPR - Diabo Azul FC 1:5