Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Grêmio FBPR
Remastered 2.0 Tactiek 4-1-2-3 (2)
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Donato passt de bal in één keer door. Kuijpers met een sublieme pass. Natal kan de bal niet met de borst controleren. Salles Salgado rent richting de bal. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... Asmussen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Salles Salgado rent richting de bal. Canegallo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salles Salgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Natal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 0:1

13e minuut.
Bylok kopt de bal weg. Pozobom rent richting de bal. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers geeft een hoge lob. Salles Salgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Salles Salgado geeft de bal voor. Luria heeft problemen om de bal te vangen. Kuijpers is nu in balbezit. Natal is nu in balbezit. Natal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pozobom rent richting de bal. Zavattari verovert de bal door een tackle van achteren. Zavattari met een sublieme pass. Natal is nu in balbezit. Natal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato speelt de bal door. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Asmussen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pozobom is nu in balbezit. Zavattari verovert de bal door een tackle van achteren. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers geeft een hoge lob. Salles Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 0:2

23e minuut.
Luria is nu in balbezit. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Donato speelt de bal door. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal. Asmussen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 0:3

25e minuut.
Zavattari geeft de bal voor. Inns is nu in balbezit. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap. Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 1:3

28e minuut.
Indacochea speelt de bal door. Pozobom is nu in balbezit. Kuijpers met een sublieme pass. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Asís geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuijpers met de inworp. Natal is nu in balbezit. Natal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuijpers met de inworp. Pozobom speelt de bal door. Kuijpers geeft de bal voor. Salles Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kuijpers geeft de bal voor. Klungelig pakt Zavattari de bal. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap. Asmussen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 1:4

41e minuut.
Woydt passt de bal met de wreef. Pozobom is nu in balbezit. Woydt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woydt krijgt een gele kaart. Pozobom raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuijpers met een snel genomen vrije trap. Pozobom rent richting de bal. Pozobom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 1:5

45e minuut.
Gianasi controleert de bal met de borst. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt schiet op doel. Indacochea probeert de bal aan de voet te houden. Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 73%, Grêmio FBPR 27%.
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 2:5

49e minuut.
Inns geeft een lange en hoge pass. Natal is nu in balbezit. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Asmussen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuijpers met een snelle inworp. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal onderschept slim de pass. Natal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato passt de bal zonder na te denken. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 2:6

55e minuut.
Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozobom passt de bal zonder na te denken. Natal is nu in balbezit. Natal draait met de bal, schiet en ... Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 2:7

58e minuut.
Donato is nu in balbezit. Donato probeert naar een medespeler te passen. Zavattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Kasowski met een snelle inworp. Caiazzo probeert naar een medespeler te passen. Asís geeft een lange en hoge pass. Wojciulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Beterraba bokst de bal weg.

63e minuut.
Luria met een sublieme pass. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski passt de bal in één keer door. Woydt rent richting de bal. Woydt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pozobom geeft een hoge lob. Donato maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bylok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal haalt uit met een fantastische trap. Asmussen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Caramarin passt de bal zonder na te denken. Caiazzo geeft een hoge lob. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donato is nu in balbezit. Donato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buitenspel voor Woydt. Goede buitenspelval van de verdediging. Caiazzo neemt vlug de vrije trap. Salles Salgado is nu in balbezit. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozobom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kasowski passt de bal in één keer door. Bylok is nu in balbezit. Bylok geeft de bal voor. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Beterraba trapt de bal weg. Kuijpers speelt de bal door. Canegallo is nu in balbezit. Natal onderschept slim de pass. Natal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Caiazzo rent richting de bal. Woydt verovert de bal door een tackle van achteren. Woydt geeft de bal voor. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Asís probeert naar een medespeler te passen. Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Donato heeft problemen om de bal te vangen. Donato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 2:8

89e minuut.
Kuijpers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuijpers met een sublieme pass. Pozobom rent richting de bal. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers geeft een hoge lob. Asmussen bokst de bal weg. Salles Salgado kan de bal niet met de borst controleren. Asmussen probeert wanhopig de bal te grijpen. Landgraf bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 66%, Grêmio FBPR 34%.
Diabo Azul FC - Grêmio FBPR 2:9