Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TimeRuim @cucutaforever
chupa Lukinha Tactiek são paulo copa
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Vehanen onderschept slim de pass. Vehanen passt de bal in één keer door. Perini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini schiet op doel. Klembár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
do Amapá rent richting de bal. do Amapá passt de bal in één keer door. Grava is nu in balbezit. Estatzu onderschept slim de pass. Estatzu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klembár bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - @cucutaforever 0:1

20e minuut.
Vehanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehanen geeft de bal voor. Perini is nu in balbezit. Perini haalt uit met een fantastische trap. Klembár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - @cucutaforever 0:2

24e minuut.
De Carvalho rent richting de bal. Zagdański verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdański speelt de bal door. Perini is nu in balbezit. Perini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zagdański passt de bal met de wreef. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Stalmach heeft problemen om de bal te vangen. Stalmach geeft een lange en hoge pass. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu schiet op doel. Klembár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - @cucutaforever 0:3

37e minuut.
Zagdański met een sublieme pass. Estatzu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Carvalho. De Carvalho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 71%, @cucutaforever 29%.
TimeRuim - @cucutaforever 0:3

49e minuut.
Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu geeft een hoge lob. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini onderschept slim de pass. Perini schiet op doel. Klembár bokst de bal weg.

51e minuut.
Estatzu is nu in balbezit. De Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. De Carvalho passt de bal met de wreef. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Rochnowski komt het veld opgelopen. Hartung komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Stănescu rent richting de bal. Stalmach onderschept slim de pass. De Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badowski neemt de hoekschop. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Kloc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - @cucutaforever 1:3

63e minuut.
Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach verovert de bal door een tackle van achteren. Vehanen rent richting de bal. Vehanen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grava rent richting de bal. Grava probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Süle de bal onder controle te krijgen. Oponente is nu in balbezit. Oponente geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hartung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartung draait met de bal, schiet en ... Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - @cucutaforever 1:4

71e minuut.
Húdi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Estatzu de bal onder controle te krijgen. Stalmach met een sublieme pass. Vehanen rent richting de bal. Vehanen haalt uit met een fantastische trap. Klembár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Húdi heeft problemen om de bal te vangen. Rochnowski is nu in balbezit. Szpakowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rochnowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rochnowski kan niet meer verder spelen. Souza komt het veld opgelopen. Zagdański neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
TimeRuim - @cucutaforever 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimeRuim 54%, @cucutaforever 46%.
TimeRuim - @cucutaforever 1:5