Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube atlético Maneiro Atlético Mutuipense
Default Tactiek blueA1
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 49.6
goed Schieten solide
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Roleder rent richting de bal. Roleder geeft een hoge lob. Gmyrek speelt de bal door. Craioveanu rent richting de bal. Craioveanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmyrek met een snelle inworp. Craioveanu met een sublieme pass. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea passt de bal in één keer door. Daar is Kasperek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Niedziułka kopt de bal weg. Rongzhen rent richting de bal. Allahyarlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allahyarlı krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Stroe geeft de bal voor. Butea probeert de bal aan de voet te houden. Butea passt de bal met de wreef. Daar is Craioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craioveanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kasperek heeft problemen om de bal te vangen. Sorriso is nu in balbezit. Kasperek verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - Atlético Mutuipense 0:1

31e minuut.
Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek probeert naar een medespeler te passen. Kasperek is nu in balbezit. Kasperek schiet op doel. Bădilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Cetnarowicz de bal. Butea met een sublieme pass. Jandrić rent richting de bal. Kasperek onderschept slim de pass. Kasperek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Roleder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gmyrek probeert naar een medespeler te passen. Butea met een sublieme pass. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 66%, Atlético Mutuipense 34%.
Clube atlético Maneiro - Atlético Mutuipense 0:1

49e minuut.
Niedziułka kopt de bal weg. Craioveanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jandrić. Jandrić krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Craioveanu is nu in balbezit. Jandrić verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı onderschept slim de pass. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bădilă trapt de bal weg van het doel. Rongzhen rent richting de bal. Gmyrek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gmyrek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Ungureanu de bal. Allahyarlı speelt de bal door. Butea speelt de bal door. Daar is Craioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craioveanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jandrić probeert naar een medespeler te passen. Butea is nu in balbezit. Butea passt de bal zonder na te denken. Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chacota rent richting de bal. Stroe onderschept slim de pass. Butea met een sublieme pass. Kasperek rent richting de bal. Kasperek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Craioveanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Allahyarlı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Maneiro - Atlético Mutuipense 0:2

88e minuut.
Daar is Bastanzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek probeert naar een medespeler te passen. Kasperek rent richting de bal. Kasperek haalt uit met een fantastische trap. Bădilă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Maneiro 72%, Atlético Mutuipense 28%.
Clube atlético Maneiro - Atlético Mutuipense 0:2