Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabo Azul FC Black Bulls United
Remastered 2.0 Tactiek LulaXBolso
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Montilla probeert de bal met de borst te controleren. Montilla probeert naar een medespeler te passen. Dolny speelt de bal door. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Horvath met een sublieme pass. McColl is nu in balbezit. McColl passt de bal in één keer door. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dolny met een sublieme pass. Tomczuk rent richting de bal. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Lakis rent richting de bal. Lakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
McColl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ylipelkonen de bal. Mehaković verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz geeft de bal voor. Asmussen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Montilla geeft een hoge lob. Bøgelund is nu in balbezit. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ... Carbonell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Black Bulls United 1:0

30e minuut.
Ylipelkonen passt de bal in één keer door. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl passt de bal met de wreef. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Asmussen bokst de bal weg.

35e minuut.
Judele met een sublieme pass. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brzęczyszczykiewicz zijn tegenspeler op de grond. Brzęczyszczykiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Tomczuk met een snelle inworp. Klungelig pakt Lippke de bal. Lippke geeft de bal voor. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal. Asmussen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diabo Azul FC - Black Bulls United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 57%, Black Bulls United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diabo Azul FC - Black Bulls United 1:1

55e minuut.
Mehaković onderschept slim de pass. Mehaković met een sublieme pass. Kasowski speelt de bal door. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Maselli kopt de bal weg. Horvath rent richting de bal. Tauský maakt een afschuwelijke overtreding. Tauský krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Horvath geeft een hoge lob. Asmussen probeert naar een medespeler te passen. Dolny kopt de bal weg. Lakis heeft problemen om de bal te vangen. Lakis schiet op doel. Carbonell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
McColl passt de bal in één keer door. Lippke rent richting de bal. Lippke passt de bal met de wreef. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabo Azul FC - Black Bulls United 1:2

68e minuut.
Montilla passt de bal in één keer door. Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal met de wreef. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lakis is nu in balbezit. Lakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Judele probeert naar een medespeler te passen. Dolny met een sublieme pass. Maselli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maselli controleert de bal met de borst. De Moerlooze rent richting de bal. Maselli begaat een overtreding. Maselli krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De Moerlooze raakt geblesseerd tijdens het duel. Montilla met een snel genomen vrije trap. Lakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Maselli de bal. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Judele probeert naar een medespeler te passen. Dolny is nu in balbezit. Dolny passt de bal in één keer door. De Moerlooze rent richting de bal. De Moerlooze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kasowski speelt de bal door. Maselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny maakt een afschuwelijke overtreding. Dolny krijgt een gele kaart. Maselli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maselli kan niet meer verder spelen. Szovják komt het veld opgelopen. Marrocco met een snel genomen vrije trap. Ylipelkonen kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mehaković geeft de bal voor. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl geeft een hoge lob. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabo Azul FC 49%, Black Bulls United 51%.
Diabo Azul FC - Black Bulls United 1:2