Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Bulls United Diabo Azul FC
LulaXBolso Tactiek Remastered 2.0
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 45.1
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen kopt de bal weg. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl met een sublieme pass. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Diabo Azul FC 1:0

13e minuut.
McColl geeft de bal voor. Horvath kopt de bal weg. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Diabo Azul FC 2:0

15e minuut.
Adamčák passt de bal zonder na te denken. Daar is McColl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McColl met een sublieme pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Asmussen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zavattari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Diabo Azul FC 3:0

19e minuut.
Ylipelkonen kopt de bal weg. Landgraf heeft problemen om de bal te vangen. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Diabo Azul FC 4:0

30e minuut.
Caramarin geeft de bal voor. Maselli kopt de bal weg. Klungelig pakt McColl de bal. McColl probeert naar een medespeler te passen. Horvath is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McColl zal de hoekschop nemen. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal. Asmussen bokst de bal weg.

44e minuut.
Luria met een sublieme pass. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 32%, Diabo Azul FC 68%.
Black Bulls United - Diabo Azul FC 4:0

51e minuut.
Canegallo geeft een hoge lob. Lippke kopt de bal weg. Ylipelkonen is nu in balbezit. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Marrocco geeft de bal voor. Canegallo kopt de bal weg. Asís kan de bal niet met de borst controleren. Ylipelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylipelkonen draait met de bal, schiet en ... Asmussen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Adamčák speelt de bal door. Maselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselli passt de bal in één keer door. McColl bereikt de bal nog maar net als eerste. McColl passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Caramarin probeert naar een medespeler te passen. Maselli rent richting de bal. McColl geeft een lange en hoge pass. Ylipelkonen springt en kopt de bal. Asmussen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Lippke met een sublieme pass. Ylipelkonen is nu in balbezit. Ylipelkonen schiet op doel. Asmussen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Diabo Azul FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 33%, Diabo Azul FC 67%.
Black Bulls United - Diabo Azul FC 5:0