Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Homem de Ferro F.C Grêmio FBPR
tradição 4.1 Tactiek 4-1-2-3 (2)
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 18
10 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Morera passt de bal in één keer door. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilea passt de bal in één keer door. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Beterraba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Indacochea probeert de bal aan de voet te houden. Beterraba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Coporan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słoniak. Coporan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tellier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vidaković rent richting de bal. Vidaković schiet op doel. Caiazzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Rusev probeert de bal met de borst te controleren. Mikšovský rent richting de bal. Salles Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salles Salgado schiet op doel. Lubowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Grêmio FBPR 0:1

11e minuut.
Kuijpers rent richting de bal. Vidaković begaat een overtreding. Kuijpers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gianasi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrario heeft problemen om de bal te vangen. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanov draait met de bal, schiet en ... Lubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers passt de bal in één keer door. Daar is Salles Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Xanov passt de bal met de wreef. Natal controleert de bal met de borst. Natal passt de bal zonder na te denken. Xanov is nu in balbezit. Xanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšovský onderschept slim de pass. Mikšovský geeft een lange en hoge pass. Vidaković rent richting de bal. Vidaković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coporan is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tellier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caiazzo kopt de bal weg. Beterraba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal met een sublieme pass. Mikšovský rent richting de bal. Salles Salgado onderschept slim de pass. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rusev kopt de bal weg. Salles Salgado rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ovidiu ... Strafschop! Ovidiu krijgt een gele kaart. Salles Salgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natal neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Natal probeert de bal met de borst te controleren. Zárybnický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Natal raakt geblesseerd tijdens het duel. Natal neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 65%, Grêmio FBPR 35%.
Homem de Ferro F.C - Grêmio FBPR 0:1

50e minuut.
Donato rent richting de bal. Donato met een sublieme pass. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado geeft de bal voor. Xanov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carrario probeert naar een medespeler te passen. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xanov. Xanov krijgt een gele kaart. Morera raakt geblesseerd tijdens het duel. Zárybnický met een snel genomen vrije trap. Daar is Słoniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Zárybnický de bal onder controle te krijgen. Natal rent richting de bal. Kuijpers rent richting de bal. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lubowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Donato rent richting de bal. Ovidiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ovidiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Donato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Donato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Carrario rent richting de bal. Kuijpers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuijpers geeft een hoge lob. Lubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rusev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Grêmio FBPR 0:2

67e minuut.
Vidaković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zárybnický. Zárybnický krijgt een gele kaart. Xanov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuijpers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tellier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donato. Tellier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rusev met een snel genomen vrije trap. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan schiet op doel. Beterraba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gianasi geeft een hoge lob. Morera rent richting de bal. Morera draait met de bal, schiet en ... Beterraba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tellier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caiazzo kopt de bal weg. Beterraba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Buitenspel voor Coporan. Goede buitenspelval van de verdediging. Słoniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salles Salgado kopt de bal weg. Natal heeft problemen om de bal te vangen. Natal schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Indacochea geeft een lange en hoge pass. Tellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellier passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Beterraba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Xanov geeft een hoge lob. Donato rent richting de bal. Donato passt de bal in één keer door. Natal rent richting de bal. Natal haalt uit met een fantastische trap. Lubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Mikšovský geeft een hoge lob. Indacochea is nu in balbezit. Vidaković verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaković schiet op doel. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Homem de Ferro F.C - Grêmio FBPR 1:2

85e minuut.
Natal speelt de bal door. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković begaat een overtreding. Xanov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Xanov kan niet meer verder spelen. Pozobom komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rusev met een sublieme pass. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšovský begaat een overtreding. Natal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Donato komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Homem de Ferro F.C 56%, Grêmio FBPR 44%.
Homem de Ferro F.C - Grêmio FBPR 1:2