Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grêmio FBPR Homem de Ferro F.C
4-1-2-3 (2) Tactiek tradição 4.1
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 47.4
formidable Schieten formidable
solid Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Salles Salgado onderschept slim de pass. Salles Salgado passt de bal met de wreef. Natal is nu in balbezit. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Inns controleert de bal met de borst. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Donato probeert naar een medespeler te passen. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárybnický maakt een afschuwelijke overtreding. Zárybnický is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Słoniak onderschept slim de pass. Salles Salgado rent richting de bal. Salles Salgado passt de bal in één keer door. Natal bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Donato is nu in balbezit. Donato passt de bal met de wreef. Natal is nu in balbezit. Xanov is nu in balbezit. Xanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 1:0

25e minuut.
Donato passt de bal zonder na te denken. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado passt de bal in één keer door. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Lubowicz bokst de bal weg. Xanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pozobom komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Donato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salles Salgado rent richting de bal. Tilea begaat een overtreding. Salles Salgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Donato komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Zoet verovert de bal door een tackle van achteren. Zoet geeft een lange en hoge pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 1:1

30e minuut.
Salles Salgado rent richting de bal. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado rent richting de bal. Donato is nu in balbezit. Donato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Słoniak de bal. Zoet rent richting de bal. Zoet passt de bal zonder na te denken. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Messias geeft de bal voor. Gianasi rent richting de bal. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan geeft een lange en hoge pass. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 1:2

44e minuut.
Natal rent richting de bal. Mikšovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšovský geeft een hoge lob. Vidaković rent richting de bal. Vidaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inns legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coporan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidaković neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Beterraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 34%, Homem de Ferro F.C 66%.
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 1:3

53e minuut.
Kuijpers met een sublieme pass. Pozobom rent richting de bal. Carrario verovert de bal door een tackle van achteren. Natal verovert de bal door een tackle van achteren. Natal draait met de bal, schiet en ... Lubowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Salles Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozobom rent richting de bal. Pozobom haalt uit met een fantastische trap. Lubowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 2:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Messias met een snelle inworp. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 2:4

59e minuut.
Zoet met een sublieme pass. Daar is Messias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messias probeert naar een medespeler te passen. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Beterraba bokst de bal weg.

61e minuut.
Rusev geeft de bal voor. Inworp. Donato met de inworp. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Morera rent richting de bal. Caiazzo onderschept slim de pass. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers geeft een lange en hoge pass. Salles Salgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Donato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pozobom de bal. Carrario maakt een afschuwelijke overtreding. Carrario is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Messias heeft problemen om de bal te vangen. Zoet is nu in balbezit. Zoet passt de bal met de wreef. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inns bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan onderschept slim de pass. Coporan met een sublieme pass. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera schiet op doel. Beterraba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Beterraba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 2:5

85e minuut.
Natal probeert naar een medespeler te passen. Pozobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Natal rent richting de bal. Natal draait met de bal, schiet en ... Lubowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 3:5

86e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado begaat een overtreding. Coporan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tilea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Salles Salgado rent richting de bal. Donato geeft de bal voor. Kuijpers kopt de bal weg. Pozobom rent richting de bal. Pozobom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grêmio FBPR 45%, Homem de Ferro F.C 55%.
Grêmio FBPR - Homem de Ferro F.C 3:5